Wonen Technologische ontwikkelingen zoals Google Home

Technologische ontwikkelingen zoals Google Home

-

We leven in een technische wereld waarbij er van alles mogelijk is. Wat je tegenwoordig steeds vaker voorbij ziet komen zijn apparaten die bestuurbaar zijn door middel van je stem, ga zo maar door. Denk aan Google Home. Dit is een ontwikkeling in 2019 die ontzettend populair is geworden en waar we ook veel over lezen. Het heeft ons best nieuwsgierig gemaakt en daarom willen we er eens wat meer over vertellen. Wij geven je graag wat meer informatie hierover, wat je ermee kan en wat er zo fijn aan is. Lees verder als je er meer over wilt weten!

Google Home

Google Home is een kleine speaker die je kunt plaatsen in je huis waar je maar wilt. Het is een cilinder gevormd apparaatje wat licht afgeeft. Het ziet er modern uit en je kan er van alles mee. Veel mensen kiezen ervoor om hun Google Home te plaatsen in een ruimte wat centraal staat. Denk aan de woonkamer. Dit is een centrale plek waar je de Google Home goed vanuit kunt bedienen. Het hele idee hierachter is dat je door middel van je stem verschillende dingen kunt laten gebeuren. Een van de meest bekende en gebruikte functies is dat je je lampen kunt bedienen. Je zou dus wel kunnen zeggen dat het een led dimmer is. Je lampen moeten uiteraard wel aangesloten zijn aan de Google Home. Het dient niet alleen als led dimmer, maar ook het veranderen van kleuren.

Je stem

Je bedient Google Home met je stem. Tijdens het installeren ervan spreek je een aantal standaard zinnen in zodat Google Home je kan herkennen. Je begint je zin met "Hey Google" en dan vervolg je je verzoek. Je stelt zelf ook in of het apparaat een hij of een zij is. Je kiest dus ook zelf wie er nog meer tegen je Google Home kunnen praten en wie het apparaat kunnen bedienen. 

Muziek

Ook kan je de Google Home gebruiken als box. De meest gebruikte manier is Spotify. Het enige wat je dan ook maar hoeft te doen is te vragen aan Google Home of hij / zij een liedje wilt afspelen op Spotify en het liedje zal zich gaan afspelen. De box kan over het algemeen zo hard gezet worden zoals jij dat zelf wilt. Als je eenmaal aangesloten bent aan de Google Home, kan je de muziek ook bedienen door middel van je telefoon. Doordat Google Home zoveel functies in een heeft, is het zo populair geworden.

Recente berichten

Sleutel afgebroken in de deur

Je zal niet de eerste zijn bij wie het voorkomt dat z’n sleutel afbreekt in de voordeur. Na het...

Ken jij de opblaasbare voortent al?

Ga jij toch met het gezin kamperen dit jaar? Dat is een ontzettend goed idee! Met de auto reizen...

De vloer is de basis van een woning

In het geval dat je je huis opnieuw wilt gaan inrichten of in het geval dat je wilt gaan...

Verhuizing perfecte moment om spullen weg te gooien

Als je een verhuizing op de planning hebt staan zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden....

Verschillende soorten hoogwerkers op de markt

Starten als zzp’er is niet gemakkelijk. In het begin moet er veel geïnvesteerd worden in nieuwe apparatuur en moet...

De voordelen van een elektrische fiets

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die rondrijden op een elektrische fiets. En het is niet voor niets dat...

Aanbevolen

De vloer is de basis van een woning

In het geval dat je je huis opnieuw wilt...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!