ReizenDeze unieke camping in Italië moet je echt bezocht...

Deze unieke camping in Italië moet je echt bezocht hebben

Jaarlijks trekken miljoenen Nederlanders de grens over om te genieten van een welverdiende vakantie. De een boekt een vliegreis naar een verre bestemming en de ander trekt er met de rugzak op uit. Mensen die een gezin hebben en een vakantiebestemming zoeken waar ze zowel zelf kunnen relaxen en allerlei activiteiten kunnen ondernemen terwijl er tevens genoeg voorzieningen zijn voor de kinderen, spenderen hun vakantie vaak op een familiecamping.

Wat deze vakantiebestemming zo speciaal maakt

Familiecampings vind je door heel Europa heen en of je dus een vakantie aan Frankrijk of Spanje wilt brengen, maakt niets uit. Overal zijn er schitterende campings met allerlei voorzieningen beschikbaar. Familiecamping Norcenni Girasole is onder Nederlanders enorm populair en daar zijn een aantal goede redenen voor. De eerste is natuurlijk dat de camping ruim is opgezet en je er kunt overnachten in verschillende soorten accommodaties. Of je nu met de caravan, camper of tent de camping bezoekt is geen probleem. Voor elk soort is een apart deel op de camping gereserveerd met daarbij de benodigde voorzieningen, zoals bijvoorbeeld de toiletten en douches. Maar het meest bijzondere aan deze familiecamping is vooral de ligging. De vakantie camping ligt namelijk op verschillende terrassen en daardoor heb je een prachtig zicht op de verschillende onderdelen van de camping zelf alsook de omliggende natuur.

Wat is er allemaal te doen op deze bijzondere camping

Net als bij veel vakantie campings het geval is, vormen de zwemvoorzieningen ook hier het hart van de camping. Er zijn verschillende baden met verschillende diepten, zodat ouderen en jongere kinderen veelal gescheiden van elkaar kunnen zwemmen. Rondom het zwembad vind je restaurantjes waar je wat kunt eten en drinken of gewoon lekker kunt zonnebaden. Vanaf elke plek op de camping is het zwembad goed bereikbaar en je hoeft dus geen verre afstanden af te leggen om even snel een duik te nemen. Een bijzonder deel van de camping is het ANTS-gedeelte. Hier kun je uitsluitend maaltijden eten die bereid zijn met 100% biologische voeding. Verder is er een kinderdisco, worden er regelmatig sporttoernooien georganiseerd en is er een apart team van medewerkers die spellen voor de allerjongsten bedenkt en aanbiedt.

Wil je de omgeving verkennen, dan is dat niet alleen heel eenvoudig te doen, het is tevens van harte aan te bevelen. De camping ligt de streek Chianti, bekend van de wijn en heeft verschillende dorpjes waar ej letterlijk een stap terug in de tijd doet. En natuurlijk kun je tijdens je campingvakantie ook een dag reserveren om de beroemde Chianti te proeven.

Recente berichten

Ontdek de voordelen van een professioneel linkbuilding bureau

Ben je op zoek naar manieren om de online aanwezigheid van je bedrijf te verbeteren? Heb je ooit overwogen...

De hemelse smaak van chocolade

Er zijn maar weinig dingen in het leven die zoveel plezier kunnen bieden als een stukje goede chocolade....

Alles wat je moet weten over je nieuwe warmtewisselaar

In de wereld van energie en warmte, is er een apparaat dat een cruciale rol speelt in het efficiënt...

Aanbevolen

Bouwen aan structuur en ritme met je kinderen

Wanneer je net een kind krijgt, is alles nieuw....

Bacardi spiced en cognac: de lekkerste sterke dranken ooit?

Als je op zoek bent naar een sterke drank,...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!