Mode Kleed je warm aan als het koud wordt!

Kleed je warm aan als het koud wordt!

-

Persoonlijk ben ik er nog al blij mee dat de winter zich dit jaar niet echt door lijkt te zetten. Natuurlijk zijn er al wat koudere dagen geweest maar over het algemeen is deze winter toch wel zacht te noemen. De reden dat ik blij ben dat het niet al te koud is, is niet omdat ik er niet goed tegen kan. Het komt vooral omdat ik nogal een kleine winter gardarobe heb in verhouding met mijn zomer gardarobe. Toch ben ik bang dat het deze winter nog wel kouder zal worden dan het nu is. Eigenlijk moet ik nodig meer truien voor heren kopen. Nu vraag je je misschien af waarom ik dat stukje 'heren' er zo duidelijk bij zet. Dat zal ik hierinder vertellen.

Waar te beginnen

Dat is een goede vraag en ik weet het antwoord er ook nog steeds niet op. Dat ik het specifiek over 'heren' heb, komt vooral omdat ik soms het verschil in de winkel niet kan zien tussen de dames en de herenafdeling. Zelf vind ik dat nogal genant dus daarom heb ik gezocht naar een oplossing. Verder kan ik vaak ook niet zo goed omgaan met de drukte in de winkels. Tijdens de wintermaanden lijkt dat overigens nog erger dan in de zomer. Als laatste reden om niet naar de winkel te gaan, kan ik noemen dat ik het vreselijk vind om alles te moeten passen in zo'n pashokje.

Voor komende winter ga ik voor het eerst in mijn leven kleding online shoppen. Natuurlijk bestel ik wel vaker wat maar dat zijn meestal dingen die niet per se hoeven te passen of waarbij je precies weet wat je in huis haalt. Denk hierbij aan een harde schijf of boeken. Kleding online bestellen heb ik lang uitgesteld omdat ik me niet zo goed kan verbeelden hoe een kledingstuk er in werkelijkheid uit zal zien. Toch ga ik me daar nu overheen zetten omdat de voordelen me nu lijken op te wegen tegen de nadelen.

Hulptroepen

Omdat ik er dus zelf niet zo goed in ben, heb ik hulptroepen ingeschakeld. Er zijn een aantal vrienden die me gaan helpen met het uitzoeken van nieuwe truien. Samen moeten we er denk ik wel uitkomen. Het mooie is dat je kleding die niet past, gewoon kan terugsturen. Je ontvangt dan ook gewoon je geld terug. Soms moet je wel de verzendkosten betalen maar dat heb ik er wel voor over om niet in drukke winkels te moeten staan passen. Ik ben heel benieuwd hoe mij dit gaat bevallen! Ik zal het zeker even laten weten!

Recente berichten

Diverse vakanties in eigen land

We leven met zijn allen in een land dat op verschillende vlakken veel te bieden heeft. We hebben rijke...

De vele voordelen van een glazen schuifdeur

Ben jij op zoek naar een stijlvolle en originele manier om en ruimte in huis af te sluiten? Dan...

Kopen of huren/leasen? Hier zijn mijn tips!

Tegenwoordig gaan we steeds vaker huren/leasen. Dit komt omdat we steeds minder waarde hechten aan bepaalde spullen. Het leasen/huren...

Hoe zorg jij voor fijne chill avonden met de kinderen?

We leven al in een erg drukke en hectische periode. En dan is het soms goed om even een...

Beste tips voor je studentenkamer

Wanneer je voor het eerst op kamers gaat is dat natuurlijk heel leuk en spannend. Je krijgt je eigen...

Het internet

Internet, een niet meer weg te denken begrip in de huidige maatschappij. Er zijn tegenwoordig weinig mensen die niet...

Aanbevolen

Ambitie voor rijden en het geven van les? Wordt rijinstructeur!

Door de corona crisis is er erg veel veranderd....

Thuis een filmpje kijken

We kunnen tegenwoordig niet zomaar overal even binnenwandelen. Voor...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!