Mode Kleed je warm aan als het koud wordt!

Kleed je warm aan als het koud wordt!

-

Persoonlijk ben ik er nog al blij mee dat de winter zich dit jaar niet echt door lijkt te zetten. Natuurlijk zijn er al wat koudere dagen geweest maar over het algemeen is deze winter toch wel zacht te noemen. De reden dat ik blij ben dat het niet al te koud is, is niet omdat ik er niet goed tegen kan. Het komt vooral omdat ik nogal een kleine winter gardarobe heb in verhouding met mijn zomer gardarobe. Toch ben ik bang dat het deze winter nog wel kouder zal worden dan het nu is. Eigenlijk moet ik nodig meer truien voor heren kopen. Nu vraag je je misschien af waarom ik dat stukje 'heren' er zo duidelijk bij zet. Dat zal ik hierinder vertellen.

Waar te beginnen

Dat is een goede vraag en ik weet het antwoord er ook nog steeds niet op. Dat ik het specifiek over 'heren' heb, komt vooral omdat ik soms het verschil in de winkel niet kan zien tussen de dames en de herenafdeling. Zelf vind ik dat nogal genant dus daarom heb ik gezocht naar een oplossing. Verder kan ik vaak ook niet zo goed omgaan met de drukte in de winkels. Tijdens de wintermaanden lijkt dat overigens nog erger dan in de zomer. Als laatste reden om niet naar de winkel te gaan, kan ik noemen dat ik het vreselijk vind om alles te moeten passen in zo'n pashokje.

Voor komende winter ga ik voor het eerst in mijn leven kleding online shoppen. Natuurlijk bestel ik wel vaker wat maar dat zijn meestal dingen die niet per se hoeven te passen of waarbij je precies weet wat je in huis haalt. Denk hierbij aan een harde schijf of boeken. Kleding online bestellen heb ik lang uitgesteld omdat ik me niet zo goed kan verbeelden hoe een kledingstuk er in werkelijkheid uit zal zien. Toch ga ik me daar nu overheen zetten omdat de voordelen me nu lijken op te wegen tegen de nadelen.

Hulptroepen

Omdat ik er dus zelf niet zo goed in ben, heb ik hulptroepen ingeschakeld. Er zijn een aantal vrienden die me gaan helpen met het uitzoeken van nieuwe truien. Samen moeten we er denk ik wel uitkomen. Het mooie is dat je kleding die niet past, gewoon kan terugsturen. Je ontvangt dan ook gewoon je geld terug. Soms moet je wel de verzendkosten betalen maar dat heb ik er wel voor over om niet in drukke winkels te moeten staan passen. Ik ben heel benieuwd hoe mij dit gaat bevallen! Ik zal het zeker even laten weten!

Recente berichten

Met online bookmakers kan je gokken op voetbalwedstrijden

Al sinds het begin van de mensheid wordt er op zaken gegokt. Waar het in de tijd van de...

Je huis zo veilig mogelijk maken

Het is uiteraard erg belangrijk dat een woning veilig is. Er zijn verschillende dingen die ervoor kunnen zorgen dat...

Deze unieke camping in Italië moet je echt bezocht hebben

Jaarlijks trekken miljoenen Nederlanders de grens over om te genieten van een welverdiende vakantie. De een boekt een vliegreis...

Led verstralers voor motoren kopen?

Ben jij op zoek naar led verstralers voor motoren? Er zijn verschillende webshops die deze verlichtingen aanbieden. Zo zijn...

Professionele rattenbestrijder inschakelen

Ratten zijn misschien wel de meest bekende ongediertesoort. En dat is uiteraard niet voor niets. Ratten zijn een relatief...

Zoekmachine optimalisatie voor jouw website

Ben jij opzoek om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren? In dit artikel lees je de mogelijkheden tot...

Aanbevolen

Met online bookmakers kan je gokken op voetbalwedstrijden

Al sinds het begin van de mensheid wordt er...

Led verstralers voor motoren kopen?

Ben jij op zoek naar led verstralers voor motoren?...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!