Wonen Kleed je warm aan als het koud wordt!

Kleed je warm aan als het koud wordt!

-

Persoonlijk ben ik er nog al blij mee dat de winter zich dit jaar niet echt door lijkt te zetten. Natuurlijk zijn er al wat koudere dagen geweest maar over het algemeen is deze winter toch wel zacht te noemen. De reden dat ik blij ben dat het niet al te koud is, is niet omdat ik er niet goed tegen kan. Het komt vooral omdat ik nogal een kleine winter gardarobe heb in verhouding met mijn zomer gardarobe. Toch ben ik bang dat het deze winter nog wel kouder zal worden dan het nu is. Eigenlijk moet ik nodig meer truien voor heren kopen. Nu vraag je je misschien af waarom ik dat stukje 'heren' er zo duidelijk bij zet. Dat zal ik hierinder vertellen.

Waar te beginnen

Dat is een goede vraag en ik weet het antwoord er ook nog steeds niet op. Dat ik het specifiek over 'heren' heb, komt vooral omdat ik soms het verschil in de winkel niet kan zien tussen de dames en de herenafdeling. Zelf vind ik dat nogal genant dus daarom heb ik gezocht naar een oplossing. Verder kan ik vaak ook niet zo goed omgaan met de drukte in de winkels. Tijdens de wintermaanden lijkt dat overigens nog erger dan in de zomer. Als laatste reden om niet naar de winkel te gaan, kan ik noemen dat ik het vreselijk vind om alles te moeten passen in zo'n pashokje.

Voor komende winter ga ik voor het eerst in mijn leven kleding online shoppen. Natuurlijk bestel ik wel vaker wat maar dat zijn meestal dingen die niet per se hoeven te passen of waarbij je precies weet wat je in huis haalt. Denk hierbij aan een harde schijf of boeken. Kleding online bestellen heb ik lang uitgesteld omdat ik me niet zo goed kan verbeelden hoe een kledingstuk er in werkelijkheid uit zal zien. Toch ga ik me daar nu overheen zetten omdat de voordelen me nu lijken op te wegen tegen de nadelen.

Hulptroepen

Omdat ik er dus zelf niet zo goed in ben, heb ik hulptroepen ingeschakeld. Er zijn een aantal vrienden die me gaan helpen met het uitzoeken van nieuwe truien. Samen moeten we er denk ik wel uitkomen. Het mooie is dat je kleding die niet past, gewoon kan terugsturen. Je ontvangt dan ook gewoon je geld terug. Soms moet je wel de verzendkosten betalen maar dat heb ik er wel voor over om niet in drukke winkels te moeten staan passen. Ik ben heel benieuwd hoe mij dit gaat bevallen! Ik zal het zeker even laten weten!

Recente berichten

Sleutel afgebroken in de deur

Je zal niet de eerste zijn bij wie het voorkomt dat z’n sleutel afbreekt in de voordeur. Na het...

Ken jij de opblaasbare voortent al?

Ga jij toch met het gezin kamperen dit jaar? Dat is een ontzettend goed idee! Met de auto reizen...

De vloer is de basis van een woning

In het geval dat je je huis opnieuw wilt gaan inrichten of in het geval dat je wilt gaan...

Verhuizing perfecte moment om spullen weg te gooien

Als je een verhuizing op de planning hebt staan zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden....

Verschillende soorten hoogwerkers op de markt

Starten als zzp’er is niet gemakkelijk. In het begin moet er veel geïnvesteerd worden in nieuwe apparatuur en moet...

De voordelen van een elektrische fiets

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die rondrijden op een elektrische fiets. En het is niet voor niets dat...

Aanbevolen

De vloer is de basis van een woning

In het geval dat je je huis opnieuw wilt...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!