GezondheidLichaam in balans

Lichaam in balans

De antioxidant Pterostilbene is te vinden in een breed scala aan voedingsmiddelen, zoals bosbessen, frambozen, rode druiven en Indiase Kino-boom Heartwood. Deze chemische verbinding kan ook oxidatieve stress moduleren en het verouderingsproces vertragen. Het is belangrijk om het mechanisme achter deze substantie te begrijpen voordat u het consumeert. In de volgende alinea’s staan enkele voordelen van Pterostilbene. De effecten van deze stof worden hieronder besproken.

Voordelen

Onderzoekers hebben ontdekt dat Pterostilbene chemisch vergelijkbaar is met Resveratrol. De antioxidanten eigenschappen van Pterostilbene zijn echter groter dan die van Resveratrol. Het wordt gevonden in bosbessen en de concentratie varieert met het type. De resulterende substantie heeft ook anti-aging voordelen. Een ander voordeel van Pterostilbone is dat het helpt de bloedsuikerspiegel en insuline te regelen. Het bevordert ook het normale gewicht bij mensen. Bovendien heeft Pterostilbone ontstekingsremmende eigenschappen. Dit betekent dat het huidveroudering kan voorkomen en de huid beschermt tegen schade. Dit kan het uiterlijk van de huid verbeteren. Als u op zoek bent naar een supplement, kan dit degene voor u zijn. Het effect op de huid is de moeite waard om te bekijken. Pterostilbene is een van nature voorkomende verbinding die in verschillende voedingsmiddelen wordt gevonden. Het heeft antioxiderende eigenschappen en bleek de groei van slechte cellen te remmen. Het remt ook de proliferatie van kankercellen door de effecten op de celcyclus. Het is aangetoond dat het effectief is bij het remmen van de verspreiding van ziektes met andere delen van het lichaam en is nuttig bij de behandeling van ziektes die slecht zijn voor het immuunsystemen. Het is een natuurlijke stof die kan helpen voorkomen en / of behandelen van immuunziektes. Over het algemeen zorgt de stof voor een beter balans in je lichaam.

Chemische verbinding

De chemische verbinding Pterostilbeen heeft verschillende belangrijke functies. Er is bijvoorbeeld aangetoond dat het een antioxidantia effect heeft op celmembranen, die relevant kunnen zijn voor zijn antitumor-eigenschappen. Er is aangetoond dat het oxidatieve stress in celkweek, die is geassocieerd met veroudering te verminderen. Het heeft echter een omkeerbaar effect in advertentiemodellen. Deze verbinding heeft ook een ontstekingsremmend effect op de huid. Er is aangetoond dat het de groei van prostaatkanker remt en de toestand van ziekte van Alzheimer te verbeteren. Het gunstige effect van Pterostilbene is te zien in verschillende gezondheidsproblemen. Deze chemische stof wordt ook gevonden in antioxidant-rijk voedsel. Onderzoek heeft aangegeven dat het kan beschermen tegen neurologische en cardiovasculaire ziekten. Het is een natuurlijke ontstekingsremmende agent en kan het verouderingsproces vertragen. Deze verbinding remt ook de groei van tumoren en voorkomt het optreden van invasieve tumoren. Het is met name handig voor het behandelen van geheugenverlies, wat gebruikelijk is van veroudering.

Recente berichten

Ontdek de voordelen van een professioneel linkbuilding bureau

Ben je op zoek naar manieren om de online aanwezigheid van je bedrijf te verbeteren? Heb je ooit overwogen...

De hemelse smaak van chocolade

Er zijn maar weinig dingen in het leven die zoveel plezier kunnen bieden als een stukje goede chocolade....

Alles wat je moet weten over je nieuwe warmtewisselaar

In de wereld van energie en warmte, is er een apparaat dat een cruciale rol speelt in het efficiënt...

Aanbevolen

Bouwen aan structuur en ritme met je kinderen

Wanneer je net een kind krijgt, is alles nieuw....

Bacardi spiced en cognac: de lekkerste sterke dranken ooit?

Als je op zoek bent naar een sterke drank,...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!