NieuwsDochter 21 jaar

Dochter 21 jaar

Mijn dochter werd deze winter 21 jaar. Natuurlijk een belangrijke leeftijd, hierna is ze echt verantwoordelijk voor haarzelf. En zijn wij niet meer financieel aansprakelijk. Ze woont in een studentenhuis met een paar andere meiden in Leiden. Roeit bij een verenging daar en studeert daar. Af en toe komt ze nog in het weekend naar huis om ons weer te zien en verhalen te vertellen over wat ze allemaal meemaakt. Mijn dochter vindt het leuk om haar verjaardag te vieren. Ze studeert nu al 2 jaar en wilde graag een 21 diner organiseren. Met vriendinnen van de middelbare school, van de studie, van haar roeiploeg en huisgenoten. Een 21 diner is bij studenten iets heel groots en er horen veel regeltjes bij.

21 diner

Zo hoort het dat het in het ouderlijk huis wordt gehouden. Dat er een uitgebreid diner is waarbij broers en of zussen uitserveren. Kortom veel om te organiseren. Er wordt meestal al een aantal maanden voordat het gepland is begonnen met de voorbereidingen. Er horen meestal ook speeches bij van ouders en vriendinnen. Elke groep vriendinnen kan dan praten over een deel van het leven van mijn dochter. Want als ik er zo over na denk weet ik eigenlijk helemaal niet wat er precies omgaat in het leven van mijn dochter. Zo kom ik te weten wat ze bijvoorbeeld doet met haar roeiploeg en of ze nog veel optrekt met vriendinnen van de middelbare school. Hier ben ik uiterst benieuwd naar. Zo weet ik ook hoe mijn dochter is bij haar vriendinnen, misschien leer ik zo een hele andere dochter kennen. Ook leer ik dan de vriendinnen van mijn dochter kennen. Ik ken die van de middelbare school natuurlijk wel, maar veel van haar nieuwe vriendinnen heb ik nog niet ontmoet.

Nieuw servies

Bij een 21 diner moet de tafel mooi gedekt worden. Een menukaart met de gerechten van die dag erop. Mooi bestek, servies en decoratie om de tafel op te vrolijken. Alleen kwamen we er toen achter dat we te weinig servies hadden. Ons huidige servies hadden we ook al sinds ik en mijn vrouw net ons eerste huisje kochten na ons studentenhuis. Het was dus al aardig versleten en we vonden het wel tijd om nieuw servies te kopen. We wilden graag uniek servies dat met zorg is gemaakt. We hebben lang gezocht naar het servies naar onze smaak. Uiteindelijk kwamen we uit bij The Table. Bij deze winkel hadden ze handgemaakt servies die je helemaal kon kiezen naar eigen smaak. Na wat wikken en wegen zijn we uiteindelijk gegaan voor keramiek servies bij deze winkel. De tafel bij het 21 diner zag er fantastisch uit ons servies paste perfect. We kregen ook veel complimenten over het servies van de vriendinnen van mijn dochter. Verder was het hele diner een groot succes.

Recente berichten

Hoe de kroket verfijnd kan worden met Black Angus

De traditionele kroket heeft altijd een speciale plaats gehad in de Nederlandse keuken. Deze populaire snack is geliefd om...

Ontdek de voordelen van een professioneel linkbuilding bureau

Ben je op zoek naar manieren om de online aanwezigheid van je bedrijf te verbeteren? Heb je ooit overwogen...

De hemelse smaak van chocolade

Er zijn maar weinig dingen in het leven die zoveel plezier kunnen bieden als een stukje goede chocolade....

Aanbevolen

Bouwen aan structuur en ritme met je kinderen

Wanneer je net een kind krijgt, is alles nieuw....

Bacardi spiced en cognac: de lekkerste sterke dranken ooit?

Als je op zoek bent naar een sterke drank,...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!