Nieuws Klaar voor de gemiste verjaardagen

Klaar voor de gemiste verjaardagen

-

Eindelijk, het ziet ernaar uit dat we weer meer met elkaar kunnen zijn. Ik denk dat ik voor een hoop Nederlanders spreek als ik zeg dat we het contact met elkaar gemist hebben. Het is nog geen tijd om alle slingers uit de kast halen en meteen een knalfeest te organiseren, maar we mogen wel met meer dan één persoon samen komen. Laten we even opfrissen hoe je een samenkomst ook alweer regelt. Lees je mee?

We blijven veilig

Om iedereen te kunnen laten ontspannen tijdens zo’n kleine samenkomst of een klein “feestje” is het belangrijk dat de maatregelen worden nageleefd. Op die manier hoeft niemand zich zorgen te maken na afloop en kan iedereen met een goed geweten genieten van de dag samen. Kijk op de website van de overheid naar wat de huidige maatregelen zijn en welke stappen je kan nemen om je hier zo goed mogelijk aan te houden.

Relaxte samenkomst in de buitenlucht

Het kan enorm handig zijn om in de buitenlucht samen te komen, daar is automatisch meer ruimte en meer frisse lucht. Kleed de tuin fijn aan, met kussens en versieringen en een prachtig gedekte tuintafel set. Nu het weer eindelijk een beetje zomers begint te worden, is het alleen maar goed voor ons om zoveel mogelijk buiten te zijn na al dat binnen zitten het hele jaar. 

Tijd voor een hapje en een drankje

Weet je even niet wat je je gasten moet serveren? Misschien heb je niet zo’n zin in een saaie taart en vind je dat er voor zo’n speciale gebeurtenis als deze echt even uitgepakt moeten worden. Dan kan je kiezen voor een kaaspakket, zo heb je allemaal verschillende kaasjes om uit te kiezen en creëer je een soort hapjes tafel die uniek is. Je kan het kaaspakket uitstallen naast allemaal andere hapjes, Zo ontstaat er een proeverij. Op die manier zit er voor iedereen wat bij. Daarnaast is kaas kopen ook heel erg leuk omdat we het niet vaak doen en je toch verwonderd kan raken over alle opties die beschikbaar zijn.

Even eruit

Misschien dat je gedurende de samenkomst er even tussen uit wil. We zijn immers al zoveel thuis geweest. Ga dan lekker samen een wandelingetje maken of drink een drankje op het terras. Houd je ook hier aan de regels. Op deze manier ben je samen thuis met de mogelijkheid tot het strekken van de benen. Sommige mensen willen de samenkomst helemaal ergens anders organiseren, maar persoonlijk vind ik het wel fijn om een deel ervan thuis te zijn. Vaak voelt iedereen zich dan meer op het gemak en kom je in die oude vertrouwde sfeer met z’n allen.

Recente berichten

Handige tips voor het aanpakken van stress!  

Heb jij wel eens te maken gehad met stress? Waarschijnlijk wel. Stress is een normale reactie in ons lichaam...

Een douglas paal: waar kun je hem voor gebruiken?

Ben je een echte tuinfreak? Dan herken je jezelf vast in het volgende: je volgt voortdurend de laatste trends...

Verschillende Brooks hardloopschoenen

Ben jij nog op zoek naar een goed paar hardloopschoenen? Dan zijn Brooks hardloopschoenen misschien wel wat voor jou....

Ga voor gemak met een verhuislift in Utrecht

Verhuizen náár Utrecht, of verhuizen Utrecht, zelfs verhuizen vanúit Utrecht kan een stuk gemakkelijker worden dan je denkt! Staar...

Alles over een Canva cursus en meer

Nu we al ruim een jaar digitaal leven met onze samenleving lopen veel mensen tegen het optimaal gebruiken van...

Een deelauto is ideaal!

Als je momenteel niet in het bezit bent van een auto maar het liefst wel de mogelijkheid hebt om gebruik...

Aanbevolen

Ga voor gemak met een verhuislift in Utrecht

Verhuizen náár Utrecht, of verhuizen Utrecht, zelfs verhuizen vanúit...

Alles over een Canva cursus en meer

Nu we al ruim een jaar digitaal leven met...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!