Verschillende soorten fietsen voor heren

Verschillende soorten fietsen voor heren

-

Ben je als man nog opzoek naar een mooie heren fiets maar heb je geen idee wat voor soort fiets je moet nemen? In deze blog nemen wij jou mee in de wereld van verschillende fietsen waarvan wij denken dat deze geschikt zijn voor elke man in Nederland. Bij elke fiets wordt een omschrijving gegeven en voor wie die fiets geschikt is met enkele voordelen. Fietsen is door de corona periode het laatste jaar heel erg gestegen. Veel horeca gelegenheden, winkels en de dienst sector zijn dicht waardoor mensen op een andere bezigheid moeten springen. Dit kan wandelen, joggen of fietsen zijn. Paar uurtjes met jouw vriend door het bos of door het park fietsen genieten van het lekkere weer en de wind door je haren. Hieronder beginnen we met enkele fietsen. Ben je al benieuwd? Lees het nu!

Stadsfietsen

In Nederland fietst bijna iedereen op deze fiets. Veel mensen gebruiken deze fiets voor letterlijk alles, zich vervoeren naar de supermarkt, school, werk of andere bezigheden. Voor stadsfietsen moet je eigenlijk naar Amsterdam gaan. Bijna iedereen heeft wel zo een fiets. Van een omafiets naar een ander soort fiets. Deze fiets is ideaal voor mensen die niet lange afstanden fietsen en snel ergens heen moeten. De fiets is namelijk lekker licht en zit comfortabel. Het heeft vaak ook een rekje voor en een zit gedeelte boven de achterband. Voor stadsfiets heren zal ik zeker een kijkje nemen bij Fietsvoordeelshop. De beste prijs en de beste service hier!

Elektrische fiets

Steeds vaker en vaker zie je jongeren en ook heel veel ouderen op deze fiets fietsen. Mensen houden nou eenmaal van gemak en willen niet veel inspanning uit oefenen. Dus ook niet op een fiets. Met een elektrische fiets heb je een accu op je fiets die je pendalen mee laten trappen. Hierdoor hoef je eigenlijk alleen maar een beetje te trappen en maak je al snel een goede snelheid. Sommige elektrische fietsen hebben zoveel power waardoor je een snelheid van 25 km/h kunt bereiken. Deze fiets moet je dus echt nemen als je van gemak houdt, snel wilt gaan en lange afstanden maakt.

Mountainbike

Dit is voor de echte mannen. Een stoere mountainbike die niet heel comfortabel zit maar wel een heel sportief model heeft en super veel versnellingen erop heeft. Moet je bijvoorbeeld veel heuvels en bruggen op? Dan kan een mountainbike echt super veel helpen om jou omhoog te krijgen. Ook is deze fiets geschikt als je veel in het bos rijdt voor je plezier. Tegenwoordig heb je ook mountainbikes met een elektrische accu erop. Hierdoor kan je nog meer snelheid maken.

Recente berichten

Handige tips voor het aanpakken van stress!  

Heb jij wel eens te maken gehad met stress? Waarschijnlijk wel. Stress is een normale reactie in ons lichaam...

Een douglas paal: waar kun je hem voor gebruiken?

Ben je een echte tuinfreak? Dan herken je jezelf vast in het volgende: je volgt voortdurend de laatste trends...

Verschillende Brooks hardloopschoenen

Ben jij nog op zoek naar een goed paar hardloopschoenen? Dan zijn Brooks hardloopschoenen misschien wel wat voor jou....

Ga voor gemak met een verhuislift in Utrecht

Verhuizen náár Utrecht, of verhuizen Utrecht, zelfs verhuizen vanúit Utrecht kan een stuk gemakkelijker worden dan je denkt! Staar...

Alles over een Canva cursus en meer

Nu we al ruim een jaar digitaal leven met onze samenleving lopen veel mensen tegen het optimaal gebruiken van...

Een deelauto is ideaal!

Als je momenteel niet in het bezit bent van een auto maar het liefst wel de mogelijkheid hebt om gebruik...

Aanbevolen

Ga voor gemak met een verhuislift in Utrecht

Verhuizen náár Utrecht, of verhuizen Utrecht, zelfs verhuizen vanúit...

Alles over een Canva cursus en meer

Nu we al ruim een jaar digitaal leven met...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!