Wonen Een x-poot tafel is stoer en handig tegelijk!

Een x-poot tafel is stoer en handig tegelijk!

-

Je ziet steeds vaker een x-poot tafel. En dat is niet zo vreemd. Dit komt natuurlijk doordat een x-poot tafel een stoere uitstraling heeft. Een x-poot tafel ziet er direct robuust uit en daarom past deze tafel perfect in een industrieel interieur. Maar er is nog iets waarom mensen juist kiezen voor een tafel met een x-poot: de poten zijn zó geplaatst dat deze nooit in de weg zitten. Ze staan aan weerszijden van de tafel en zijn niet onderling verbonden met een hinderlijke balk waar je je lelijk aan kunt stoten. Daarbij kun je een tafelblad kiezen dat zo dik en zwaar is als je maar wilt. De metalen x-poten kunnen het gewicht gemakkelijk dragen!

Een x-poot tafel is er in verschillende varianten

Zoals gezegd kun je het tafelblad net zo dik en zwaar laten maken als je zelf wilt. Maar wat als je graag een tafelset hebt? Dus dat je graag wilt dat de eettafel en de salontafel goed bij elkaar passen? Dan kun je nu ook een x-poot salontafel bestellen. Zo zorg je voor meer eenheid in je interieur en kun je de industriële look die je voor ogen had nog verder doorvoeren. Door de houtsoort te kiezen die volledig voldoet aan jouw smaak en stijl zul je jarenlang plezier hebben van deze tafels!

Of kies eens voor rond

Ronde tafels zijn gelukkig weer helemaal terug van weggeweest. Het is een tijd lang een no-go geweest, een ronde tafel was ouderwets en onhandig. Maar nu komen we er achter dat een ronde tafel wel degelijk extra gezellig kan zijn. Zeker in een wat groter gezelschap of in een oneven samenstelling van de groep, is een ronde tafel dé oplossing. Niemand zit alleen én iedereen kan ieder gesprek gemakkelijk volgen. Door een ronde tafel te kiezen, kies je ook voor iets zachters in je interieur. Ronde vormen doen dat nu eenmaal, ook als je voor een uitgesproken industriële ronde tafel gaat.

En wat denk je van ovaal?

Behalve ronde tafels, zijn ook ovale tafels helemaal hip. Een ovale tafel heeft ook voordelen. Zo lopen de uiteinden altijd iets in een punt, waar je dan weer heel mooi een (groot) bloemstuk of andere decoratie op kunt zetten. Gaan jullie met z'n tweeën eten? Dan ga je gewoon in het midden zitten. Is er een grotere groep? Dan kun je stoelen toevoegen en iedereen laten aanschuiven. Een ovale tafel past ook weer uitstekend in een industrieel interieur.

Recente berichten

Handige tips voor het aanpakken van stress!  

Heb jij wel eens te maken gehad met stress? Waarschijnlijk wel. Stress is een normale reactie in ons lichaam...

Een douglas paal: waar kun je hem voor gebruiken?

Ben je een echte tuinfreak? Dan herken je jezelf vast in het volgende: je volgt voortdurend de laatste trends...

Verschillende Brooks hardloopschoenen

Ben jij nog op zoek naar een goed paar hardloopschoenen? Dan zijn Brooks hardloopschoenen misschien wel wat voor jou....

Ga voor gemak met een verhuislift in Utrecht

Verhuizen náár Utrecht, of verhuizen Utrecht, zelfs verhuizen vanúit Utrecht kan een stuk gemakkelijker worden dan je denkt! Staar...

Alles over een Canva cursus en meer

Nu we al ruim een jaar digitaal leven met onze samenleving lopen veel mensen tegen het optimaal gebruiken van...

Een deelauto is ideaal!

Als je momenteel niet in het bezit bent van een auto maar het liefst wel de mogelijkheid hebt om gebruik...

Aanbevolen

Ga voor gemak met een verhuislift in Utrecht

Verhuizen náár Utrecht, of verhuizen Utrecht, zelfs verhuizen vanúit...

Alles over een Canva cursus en meer

Nu we al ruim een jaar digitaal leven met...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!