Mode Makkelijke schoenen voor zo nu en dan

Makkelijke schoenen voor zo nu en dan

-

Schoenen uitkiezen, ik houd er enorm van. Mijn kast staat vol met allerlei verschillende schoenen: van de hoogste hakken tot de platste sandaal. Heel fijn, maar je hebt niet altijd zin in een ingewikkelde schoen waar de hele outfit op aangepast moet worden. Soms wil je gewoon iets makkelijks. In deze blog vertel ik je over verschillende schoenen die zowel stijlvol als makkelijk zijn. Mode hoeft natuurlijk helemaal geen pijn te doen, en het hoeft ook helemaal niet ingewikkeld te zijn. Lees je mee?

Warm in huis

Als we het hebben over makkelijke schoenen moeten we natuurlijk beginnen met de pantoffels. Dames pantoffels kunnen er wat on-charmant uit zien. Maar dat hoeft helemaal niet. Het belangrijkste aan pantoffels is natuurlijk dat ze lekker warm zijn en comfortabel zitten. Je kan ze zo even aantrekken om het vuilnis buiten te gooien omdat je binnen gewoon graag warme voeten hebt. Gelukkig zijn er ook damespantoffels waar je wel in gezien wilt worden, deze vind je op de website van Meyer mode.

Snel aangeschoten

En ook voor de heren zijn er natuurlijk pantoffels. Maar behalve voor die vuilniszak die ik zojuist noemde, ga je daar natuurlijk niet mee naar buiten. Wil je toch een makkelijke schoenen, waar je zo in stapt? Denk dan aan heren instappers. Zeker nu het weer iets warmer wordt, zijn die schoenen perfect. Ze passen onder zowel een lange als een korte broek. Vroeger vond men het een schoenen voor oudere mannen maar tegenwoordig is het model in allerlei vormen en maten te krijgen en heeft het juist een heel jong en nieuw uiterlijk gekregen.

Sandaal slipper

En met de zomermaanden in aantocht kunnen we natuurlijk ook de slippers en de sandalen niet vergeten. Even snel een teenslipper aan schieten, is natuurlijk zo gebeurd. Het is toch het schoeisel van de meeste mensen in de zomertijd. Een slipper of sandaal kan heel erg mooi en elegant staan, ook als deze simpel is. Maar het kan wel even zoeken zijn naar zo’n mooi model.

Een stoere of elegante laars

Voor de dag dat het niet zo warm is, is er de laars. Behalve een rits heeft een laars niet heel veel ingewikkeldheid als het gaat om het aantrekken ervan. Voor zowel dames als heren kan een laars er heel erg stoer uit zien, denk bijvoorbeeld aan de cowboylaars. Maar je kan ook een hele elegante laars hebben, denk aan de laarzen die veel vrouwen dragen in de koudere maanden, zwarte laarzen die tot op de knie komen. Prachtig en helemaal niet ingewikkeld.

Recente berichten

Handige tips voor het aanpakken van stress!  

Heb jij wel eens te maken gehad met stress? Waarschijnlijk wel. Stress is een normale reactie in ons lichaam...

Een douglas paal: waar kun je hem voor gebruiken?

Ben je een echte tuinfreak? Dan herken je jezelf vast in het volgende: je volgt voortdurend de laatste trends...

Verschillende Brooks hardloopschoenen

Ben jij nog op zoek naar een goed paar hardloopschoenen? Dan zijn Brooks hardloopschoenen misschien wel wat voor jou....

Ga voor gemak met een verhuislift in Utrecht

Verhuizen náár Utrecht, of verhuizen Utrecht, zelfs verhuizen vanúit Utrecht kan een stuk gemakkelijker worden dan je denkt! Staar...

Alles over een Canva cursus en meer

Nu we al ruim een jaar digitaal leven met onze samenleving lopen veel mensen tegen het optimaal gebruiken van...

Een deelauto is ideaal!

Als je momenteel niet in het bezit bent van een auto maar het liefst wel de mogelijkheid hebt om gebruik...

Aanbevolen

Ga voor gemak met een verhuislift in Utrecht

Verhuizen náár Utrecht, of verhuizen Utrecht, zelfs verhuizen vanúit...

Alles over een Canva cursus en meer

Nu we al ruim een jaar digitaal leven met...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!