WonenDrie gadgets die je écht wil hebben deze winter!

Drie gadgets die je écht wil hebben deze winter!

Zoals jullie weten schrijf ik eens in de zo veel tijd een blog over gadgets of tech. Gewoon omdat ik dit enorm leuk vind en gadgets mijn hobby zijn! Dus werd het inmiddels weer tijd voor een nieuwe blog, omdat de vorige alweer een tijdje geleden is. Aangezien de winter er weer aankomt, zijn ook kerst en Sinterklaas niet ver weg meer. Ik dacht dus dat het wel leuk zou zijn om een aantal gadgets op een rijtje te zetten die je voor deze winter écht wil hebben. Deze kan je voor jezelf kopen, maar ook vragen voor Sinterklaas of kerst. Of natuurlijk kopen voor een familielid die ook gek is op tech en gadgets! Lees snel in deze blog welke gadgets ik een must vind om te hebben voor de winter. 

Een wake-up light 

De eerste gadget die ik aan iedereen zou kunnen aanraden, is een wake-up light. Een wake-up light is een lamp die je op een natuurlijk manier wakker maakt. De lamp wordt steeds ietsje lichter en lijkt een beetje op een zonnetje. Je hebt dus echt het idee dat de zon langzaam opkomt! Je hebt de wake-up light van verschillende merken maar vooral Philips staat erom bekend dat ze deze lampen erg goed maken. Er zijn verschillende websites waarop je deze lampen goed kan vergelijken in prijs, kwaliteit en reviews! Tot slot zit in de lamp ook een radio, waardoor je niet in doodse stilte wakker wordt maar met een lekker muziekje. Perfect voor de donkere, koude winter dus en mensen die veel moeite hebben met opstaan. En eerlijk: Ik ken niemand die hier in de winter helemaal geen moeite mee heeft! 

Een zelf ontworpen telefoonhoesje 

Daarnaast is een leuk winter-tech-cadeau een zelf ontworpen telefoonhoesje. ‘Hoe dan?’, denk je nu waarschijnlijk. Nou, op case24.com kan je heel makkelijk een zelf ontworpen hoesje maken: Telefoonhoesje met foto! En waarom is een Iphone hoesje maken met foto nou perfect voor de winter? Omdat heel veel mensen door de Coronacrisis hun ouders, vrienden of familie moeten missen. Het kan dus voor veel mensen een troost geven om de mensen die ze missen altijd bij zich te dragen. Op hun telefoonhoesje! Op die manier worden ze elke keer dat ze naar hun telefoon kijken even een momentje herinnert aan deze mensen. Heel fijn cadeau voor iedereen dus!

Een bluetooth muziek muts

Tot slot vind ik de bluetooth muziek muts echt een geweldige uitvinding! De naam zegt het natuurlijk eigenlijk al, maar dit is een muts waar een speakertje ingebouwd zit. Zo heb je dus tegelijkertijd een muts op en een soort koptelefoon. Twee vliegen in één klap! Je zou misschien denken dat deze dingen door het technische aspect heel duur zijn, maar dat is niet waar. Voor twee tientjes heb je al zo’n geweldige muts en ze zijn ook nog te verkrijgen in verschillende kleuren en stijlen. Voor ieder is er dus wel een passende muts te vinden!

Recente berichten

Ontdek de voordelen van een professioneel linkbuilding bureau

Ben je op zoek naar manieren om de online aanwezigheid van je bedrijf te verbeteren? Heb je ooit overwogen...

De hemelse smaak van chocolade

Er zijn maar weinig dingen in het leven die zoveel plezier kunnen bieden als een stukje goede chocolade....

Alles wat je moet weten over je nieuwe warmtewisselaar

In de wereld van energie en warmte, is er een apparaat dat een cruciale rol speelt in het efficiënt...

Aanbevolen

Bouwen aan structuur en ritme met je kinderen

Wanneer je net een kind krijgt, is alles nieuw....

Bacardi spiced en cognac: de lekkerste sterke dranken ooit?

Als je op zoek bent naar een sterke drank,...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!