Zakelijk Een perfecte meeting? Kies dan voor deze stad!

Een perfecte meeting? Kies dan voor deze stad!

Meeting

Als professional in de zakelijke dienstverlening zal je ongetwijfeld met enige regelmaat naar meetings toe moeten. Soms is dat in je eigen kantoor, soms op locatie bij de klant en soms is het groter en wordt er daarom een externe locatie geregeld. Maar wat alle officemanagers onder ons maar al te goed weten is dat het een enorm gedoe is om dit allemaal voor elkaar te krijgen. Wat de meetinggast ziet: mooie zaal, goed verzorgde lunch, nuttige meeting, weer naar huis of hotel. Wat er allemaal bij komt kijken: locaties vergelijken, offertes op vragen, agenda beheer, lunchkeuzes, binnen de budgetten blijven, uitnodigingen versturen, datum prikken dat iedereen kan, datum drie keer moeten verzetten door overmacht… een hele klus dus! Ik stond laatst voor zo een uitdaging: ik moest een meeting van meerdere dagen organiseren voor verschillende gasten door heel Europa. Voor een zacht prijsje. Pfff, wat een drama. Ik wist niet waar ik beginnen moest. Ik heb tig offertes opgevraagd en heel wat sites afgespit voor de ideale Vergaderlocatie, en uiteindelijk stuitte ik op vergaderlocatie eindhoven. Dit is ook de winnaar geworden in deze zoektocht en dat had meerdere redenen.

Waarom Eindhoven

  • Ten eerste is Eindhoven super goed te bereiken voor mensen in én buiten Nederland. Het heeft natuurlijk een eigen luchthaven waar veel goedkope lijnvluchten op vliegen. Ideaal voor de gasten die net van wat verder moeten komen. En voor gasten uit Nederland is het lekker centraal gelegen en goed te berijden. Even de A2 af en je bent er al!
  • Eindhoven is een leuke stad om je gasten meerdere dagen te laten verblijven. Natuurlijk is de meeting de hoofdzaak en moet deze gewoon goed gaan, maar om een uurtje of vier á vijf is dit meestal wel afgelopen en het is dan fijn als men nog wat kan doen. Als je een verlaten meetinglocatie ergens in de achterhoek hebt is men aangewezen op diens hotel. In Eindhoven kunnen ze lekker nog even de stad in om te borrelen, samen te eten, of zelfs voordat ze weer naar huis gaan aan wat cultuursnuiven kunnen doen. Er is voor ieder wat wils!
  • Er zijn hier voldoende mogelijkheden tot overnachting voor je gasten. Wederom, een locatie in een boers gat is misschien goedkoper, maar dan is men vaak ook toegewezen aan één hotel en het is nog maar hopen dat deze vlakbij de meetinglocatie is. In Eindhoven is er keus genoeg, wat je gasten erg blij zal maken!

Ik ben er uit: dit is mijn nieuwe favoriete meetingplek. Heb jij voor mij nog pareltjes?

Recente berichten

Wat denk je is het belangrijkste kenmerk bij zakelijk casual heren?

Zakelijk casual heren kleding is een stijl die je zakelijkheid combineert met casual kleding. Het is een combinatie van...

Zakelijk zonder kvk

Zakelijk zonder KVK: Hoe je als kind aan de slag kunt gaan! Als kind is het niet altijd gemakkelijk om...

Waarom denk je dat sommige soorten kinderkleding in populariteit toenemen of afnemen?

Kinderkleding is een van de meest populaire producten in de retail-industrie. Kinderen zijn steeds meer geïnteresseerd in het dragen...

Aanbevolen

Verschillende soorten giftcards!

De wereld digitaliseert en dit merken we natuurlijk allemaal....

Bouwen aan structuur en ritme met je kinderen

Wanneer je net een kind krijgt, is alles nieuw....

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!