Zakelijk Een perfecte meeting? Kies dan voor deze stad!

Een perfecte meeting? Kies dan voor deze stad!

-

Meeting

Als professional in de zakelijke dienstverlening zal je ongetwijfeld met enige regelmaat naar meetings toe moeten. Soms is dat in je eigen kantoor, soms op locatie bij de klant en soms is het groter en wordt er daarom een externe locatie geregeld. Maar wat alle officemanagers onder ons maar al te goed weten is dat het een enorm gedoe is om dit allemaal voor elkaar te krijgen. Wat de meetinggast ziet: mooie zaal, goed verzorgde lunch, nuttige meeting, weer naar huis of hotel. Wat er allemaal bij komt kijken: locaties vergelijken, offertes op vragen, agenda beheer, lunchkeuzes, binnen de budgetten blijven, uitnodigingen versturen, datum prikken dat iedereen kan, datum drie keer moeten verzetten door overmacht… een hele klus dus! Ik stond laatst voor zo een uitdaging: ik moest een meeting van meerdere dagen organiseren voor verschillende gasten door heel Europa. Voor een zacht prijsje. Pfff, wat een drama. Ik wist niet waar ik beginnen moest. Ik heb tig offertes opgevraagd en heel wat sites afgespit voor de ideale Vergaderlocatie, en uiteindelijk stuitte ik op vergaderlocatie eindhoven. Dit is ook de winnaar geworden in deze zoektocht en dat had meerdere redenen.

Waarom Eindhoven

  • Ten eerste is Eindhoven super goed te bereiken voor mensen in én buiten Nederland. Het heeft natuurlijk een eigen luchthaven waar veel goedkope lijnvluchten op vliegen. Ideaal voor de gasten die net van wat verder moeten komen. En voor gasten uit Nederland is het lekker centraal gelegen en goed te berijden. Even de A2 af en je bent er al!
  • Eindhoven is een leuke stad om je gasten meerdere dagen te laten verblijven. Natuurlijk is de meeting de hoofdzaak en moet deze gewoon goed gaan, maar om een uurtje of vier á vijf is dit meestal wel afgelopen en het is dan fijn als men nog wat kan doen. Als je een verlaten meetinglocatie ergens in de achterhoek hebt is men aangewezen op diens hotel. In Eindhoven kunnen ze lekker nog even de stad in om te borrelen, samen te eten, of zelfs voordat ze weer naar huis gaan aan wat cultuursnuiven kunnen doen. Er is voor ieder wat wils!
  • Er zijn hier voldoende mogelijkheden tot overnachting voor je gasten. Wederom, een locatie in een boers gat is misschien goedkoper, maar dan is men vaak ook toegewezen aan één hotel en het is nog maar hopen dat deze vlakbij de meetinglocatie is. In Eindhoven is er keus genoeg, wat je gasten erg blij zal maken!

Ik ben er uit: dit is mijn nieuwe favoriete meetingplek. Heb jij voor mij nog pareltjes?

Recente berichten

Handige tips voor het aanpakken van stress!  

Heb jij wel eens te maken gehad met stress? Waarschijnlijk wel. Stress is een normale reactie in ons lichaam...

Een douglas paal: waar kun je hem voor gebruiken?

Ben je een echte tuinfreak? Dan herken je jezelf vast in het volgende: je volgt voortdurend de laatste trends...

Verschillende Brooks hardloopschoenen

Ben jij nog op zoek naar een goed paar hardloopschoenen? Dan zijn Brooks hardloopschoenen misschien wel wat voor jou....

Ga voor gemak met een verhuislift in Utrecht

Verhuizen náár Utrecht, of verhuizen Utrecht, zelfs verhuizen vanúit Utrecht kan een stuk gemakkelijker worden dan je denkt! Staar...

Alles over een Canva cursus en meer

Nu we al ruim een jaar digitaal leven met onze samenleving lopen veel mensen tegen het optimaal gebruiken van...

Een deelauto is ideaal!

Als je momenteel niet in het bezit bent van een auto maar het liefst wel de mogelijkheid hebt om gebruik...

Aanbevolen

Ga voor gemak met een verhuislift in Utrecht

Verhuizen náár Utrecht, of verhuizen Utrecht, zelfs verhuizen vanúit...

Alles over een Canva cursus en meer

Nu we al ruim een jaar digitaal leven met...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!