Wonen Een perfecte meeting? Kies dan voor deze stad!

Een perfecte meeting? Kies dan voor deze stad!

-

Meeting

Als professional in de zakelijke dienstverlening zal je ongetwijfeld met enige regelmaat naar meetings toe moeten. Soms is dat in je eigen kantoor, soms op locatie bij de klant en soms is het groter en wordt er daarom een externe locatie geregeld. Maar wat alle officemanagers onder ons maar al te goed weten is dat het een enorm gedoe is om dit allemaal voor elkaar te krijgen. Wat de meetinggast ziet: mooie zaal, goed verzorgde lunch, nuttige meeting, weer naar huis of hotel. Wat er allemaal bij komt kijken: locaties vergelijken, offertes op vragen, agenda beheer, lunchkeuzes, binnen de budgetten blijven, uitnodigingen versturen, datum prikken dat iedereen kan, datum drie keer moeten verzetten door overmacht… een hele klus dus! Ik stond laatst voor zo een uitdaging: ik moest een meeting van meerdere dagen organiseren voor verschillende gasten door heel Europa. Voor een zacht prijsje. Pfff, wat een drama. Ik wist niet waar ik beginnen moest. Ik heb tig offertes opgevraagd en heel wat sites afgespit voor de ideale Vergaderlocatie, en uiteindelijk stuitte ik op vergaderlocatie eindhoven. Dit is ook de winnaar geworden in deze zoektocht en dat had meerdere redenen.

Waarom Eindhoven

  • Ten eerste is Eindhoven super goed te bereiken voor mensen in én buiten Nederland. Het heeft natuurlijk een eigen luchthaven waar veel goedkope lijnvluchten op vliegen. Ideaal voor de gasten die net van wat verder moeten komen. En voor gasten uit Nederland is het lekker centraal gelegen en goed te berijden. Even de A2 af en je bent er al!
  • Eindhoven is een leuke stad om je gasten meerdere dagen te laten verblijven. Natuurlijk is de meeting de hoofdzaak en moet deze gewoon goed gaan, maar om een uurtje of vier á vijf is dit meestal wel afgelopen en het is dan fijn als men nog wat kan doen. Als je een verlaten meetinglocatie ergens in de achterhoek hebt is men aangewezen op diens hotel. In Eindhoven kunnen ze lekker nog even de stad in om te borrelen, samen te eten, of zelfs voordat ze weer naar huis gaan aan wat cultuursnuiven kunnen doen. Er is voor ieder wat wils!
  • Er zijn hier voldoende mogelijkheden tot overnachting voor je gasten. Wederom, een locatie in een boers gat is misschien goedkoper, maar dan is men vaak ook toegewezen aan één hotel en het is nog maar hopen dat deze vlakbij de meetinglocatie is. In Eindhoven is er keus genoeg, wat je gasten erg blij zal maken!

Ik ben er uit: dit is mijn nieuwe favoriete meetingplek. Heb jij voor mij nog pareltjes?

Recente berichten

Wat zijn refurbished computers en welke voordelen hebben ze?

Netwerken, desktop computers, laptops, tablets als smartphones constant up-to-date zijn. Ze moeten dus regelmatig geüpdatet en bijgewerkt worden. Het...

Optimaal gebruik maken van het internet

Het internet is nog altijd relatief jong. We hebben het pas zo’n 30 jaar. Desondanks is het een van...

Zonder verveling de winter door

Het was al een andere zomer dan normaal. Door de wereldwijde pandemie konden we een stuk minder naar buiten....

Je eigen haar stylen

Voor veel vrouwen is het een belangrijk onderdeel van hun uiterlijk, haar. Iedereen kent de uitspraak wel “als je...

Wat is asset tracking?

Heeft u waardevolle bedrijfsmiddelen zoals kranen, tractoren en graafmachines? Dan weet u vast en zeker dat asset tracking een...

Ambitie voor rijden en het geven van les? Wordt rijinstructeur!

Door de corona crisis is er erg veel veranderd. Wij als mensen hebben ons allemaal moeten aanpassen, maar is...

Aanbevolen

Ambitie voor rijden en het geven van les? Wordt rijinstructeur!

Door de corona crisis is er erg veel veranderd....

Thuis een filmpje kijken

We kunnen tegenwoordig niet zomaar overal even binnenwandelen. Voor...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!