Mode Exclusief zijn met Black Bananas

Exclusief zijn met Black Bananas

-

Als je van streetwear houdt dan is het zeker de moeite waard om dit blog verder te lezen. Er bestaat namelijk in deze modehoek een jong en exclusief merk dat Black Bananas heet. De founder van dit exclusieve merk is Wesley Balnikker. Ooit heeft hij een t-shirt voor een vriend ontworpen. Hier werd door velen zo positief op gereageerd dat hij besloot om er meer mee te gaan doen waardoor dit merk is ontstaan en inmiddels behoorlijk succesvol is. In dit blog vertellen we je daarom graag wat er zoal te verkrijgen is van dit merk en waar je het kunt verkrijgen.

Het assortiment van Black Bananas

Zoals aangeven kenmerkt dit merk zich tot de streetwear. Een ander kenmerk zijn de felle en vrolijke kleuren van de kleding. Populaire items uit de collectie zijn de tracksuits en de truien. En de truien zijn daarbij vooral in de vorm van hoodies. Vooral deze hoodies zijn verkrijgbaar in felle kleuren zoals geel en lichtblauw. Inmiddels is de collectie ook aangevuld met hippe caps die de streetlook compleet maken. Doordat ze in dezelfde kleurstijlen werken zijn bijvoorbeeld de tracksuits te combineren met velen andere items van Black Bananas. Ook is er van dit merk een zomer en wintercollectie aanwezig. In de wintercollectie zijn ook een aantal jassen. Er zijn zogenaamde windjacken verkijgbaar ook in de duidelijke stijl van dit merk, maar ook echte winterjassen die met koudere temperaturen prima geschikt zijn. Overigens zijn er in de zomercollectie ook een aantal hippe zomerjacks aanwezig. Prima voor bijvoorbeeld het vroege voorjaar.

Waar is Black Bananas verkrijgbaar

Nu is natuurlijk de vraag waar is dit exclusieve en jonge merk te verkrijgen. Dat is op best wel wat plekken hoor. Zowel in fysieke winkels als online is het merk verkrijgbaar. Uiteraard staat je het vrij via welke route je deze kleding koopt. Over het algemeen is het gratis retourneren mocht je toch net niet de goede maat hebben besteld bij de online shops. Wat je ook vaak ziet is dat de fysieke shops ook een online kanaal hebben om kleding aan te schaffen. Wat ook slim is om in de gaten te houden is de Black Bananas Sale. Dan kan je deze hippe kleding tegen scherpe prijzen aanschaffen.

Recente berichten

Diverse vakanties in eigen land

We leven met zijn allen in een land dat op verschillende vlakken veel te bieden heeft. We hebben rijke...

De vele voordelen van een glazen schuifdeur

Ben jij op zoek naar een stijlvolle en originele manier om en ruimte in huis af te sluiten? Dan...

Kopen of huren/leasen? Hier zijn mijn tips!

Tegenwoordig gaan we steeds vaker huren/leasen. Dit komt omdat we steeds minder waarde hechten aan bepaalde spullen. Het leasen/huren...

Hoe zorg jij voor fijne chill avonden met de kinderen?

We leven al in een erg drukke en hectische periode. En dan is het soms goed om even een...

Beste tips voor je studentenkamer

Wanneer je voor het eerst op kamers gaat is dat natuurlijk heel leuk en spannend. Je krijgt je eigen...

Het internet

Internet, een niet meer weg te denken begrip in de huidige maatschappij. Er zijn tegenwoordig weinig mensen die niet...

Aanbevolen

Ambitie voor rijden en het geven van les? Wordt rijinstructeur!

Door de corona crisis is er erg veel veranderd....

Thuis een filmpje kijken

We kunnen tegenwoordig niet zomaar overal even binnenwandelen. Voor...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!