Wonen Exclusief zijn met Black Bananas

Exclusief zijn met Black Bananas

-

Als je van streetwear houdt dan is het zeker de moeite waard om dit blog verder te lezen. Er bestaat namelijk in deze modehoek een jong en exclusief merk dat Black Bananas heet. De founder van dit exclusieve merk is Wesley Balnikker. Ooit heeft hij een t-shirt voor een vriend ontworpen. Hier werd door velen zo positief op gereageerd dat hij besloot om er meer mee te gaan doen waardoor dit merk is ontstaan en inmiddels behoorlijk succesvol is. In dit blog vertellen we je daarom graag wat er zoal te verkrijgen is van dit merk en waar je het kunt verkrijgen.

Het assortiment van Black Bananas

Zoals aangeven kenmerkt dit merk zich tot de streetwear. Een ander kenmerk zijn de felle en vrolijke kleuren van de kleding. Populaire items uit de collectie zijn de tracksuits en de truien. En de truien zijn daarbij vooral in de vorm van hoodies. Vooral deze hoodies zijn verkrijgbaar in felle kleuren zoals geel en lichtblauw. Inmiddels is de collectie ook aangevuld met hippe caps die de streetlook compleet maken. Doordat ze in dezelfde kleurstijlen werken zijn bijvoorbeeld de tracksuits te combineren met velen andere items van Black Bananas. Ook is er van dit merk een zomer en wintercollectie aanwezig. In de wintercollectie zijn ook een aantal jassen. Er zijn zogenaamde windjacken verkijgbaar ook in de duidelijke stijl van dit merk, maar ook echte winterjassen die met koudere temperaturen prima geschikt zijn. Overigens zijn er in de zomercollectie ook een aantal hippe zomerjacks aanwezig. Prima voor bijvoorbeeld het vroege voorjaar.

Waar is Black Bananas verkrijgbaar

Nu is natuurlijk de vraag waar is dit exclusieve en jonge merk te verkrijgen. Dat is op best wel wat plekken hoor. Zowel in fysieke winkels als online is het merk verkrijgbaar. Uiteraard staat je het vrij via welke route je deze kleding koopt. Over het algemeen is het gratis retourneren mocht je toch net niet de goede maat hebben besteld bij de online shops. Wat je ook vaak ziet is dat de fysieke shops ook een online kanaal hebben om kleding aan te schaffen. Wat ook slim is om in de gaten te houden is de Black Bananas Sale. Dan kan je deze hippe kleding tegen scherpe prijzen aanschaffen.

Recente berichten

Sleutel afgebroken in de deur

Je zal niet de eerste zijn bij wie het voorkomt dat z’n sleutel afbreekt in de voordeur. Na het...

Ken jij de opblaasbare voortent al?

Ga jij toch met het gezin kamperen dit jaar? Dat is een ontzettend goed idee! Met de auto reizen...

De vloer is de basis van een woning

In het geval dat je je huis opnieuw wilt gaan inrichten of in het geval dat je wilt gaan...

Verhuizing perfecte moment om spullen weg te gooien

Als je een verhuizing op de planning hebt staan zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden....

Verschillende soorten hoogwerkers op de markt

Starten als zzp’er is niet gemakkelijk. In het begin moet er veel geïnvesteerd worden in nieuwe apparatuur en moet...

De voordelen van een elektrische fiets

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die rondrijden op een elektrische fiets. En het is niet voor niets dat...

Aanbevolen

De vloer is de basis van een woning

In het geval dat je je huis opnieuw wilt...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!