Mode Exclusief zijn met Black Bananas

Exclusief zijn met Black Bananas

-

Als je van streetwear houdt dan is het zeker de moeite waard om dit blog verder te lezen. Er bestaat namelijk in deze modehoek een jong en exclusief merk dat Black Bananas heet. De founder van dit exclusieve merk is Wesley Balnikker. Ooit heeft hij een t-shirt voor een vriend ontworpen. Hier werd door velen zo positief op gereageerd dat hij besloot om er meer mee te gaan doen waardoor dit merk is ontstaan en inmiddels behoorlijk succesvol is. In dit blog vertellen we je daarom graag wat er zoal te verkrijgen is van dit merk en waar je het kunt verkrijgen.

Het assortiment van Black Bananas

Zoals aangeven kenmerkt dit merk zich tot de streetwear. Een ander kenmerk zijn de felle en vrolijke kleuren van de kleding. Populaire items uit de collectie zijn de tracksuits en de truien. En de truien zijn daarbij vooral in de vorm van hoodies. Vooral deze hoodies zijn verkrijgbaar in felle kleuren zoals geel en lichtblauw. Inmiddels is de collectie ook aangevuld met hippe caps die de streetlook compleet maken. Doordat ze in dezelfde kleurstijlen werken zijn bijvoorbeeld de tracksuits te combineren met velen andere items van Black Bananas. Ook is er van dit merk een zomer en wintercollectie aanwezig. In de wintercollectie zijn ook een aantal jassen. Er zijn zogenaamde windjacken verkijgbaar ook in de duidelijke stijl van dit merk, maar ook echte winterjassen die met koudere temperaturen prima geschikt zijn. Overigens zijn er in de zomercollectie ook een aantal hippe zomerjacks aanwezig. Prima voor bijvoorbeeld het vroege voorjaar.

Waar is Black Bananas verkrijgbaar

Nu is natuurlijk de vraag waar is dit exclusieve en jonge merk te verkrijgen. Dat is op best wel wat plekken hoor. Zowel in fysieke winkels als online is het merk verkrijgbaar. Uiteraard staat je het vrij via welke route je deze kleding koopt. Over het algemeen is het gratis retourneren mocht je toch net niet de goede maat hebben besteld bij de online shops. Wat je ook vaak ziet is dat de fysieke shops ook een online kanaal hebben om kleding aan te schaffen. Wat ook slim is om in de gaten te houden is de Black Bananas Sale. Dan kan je deze hippe kleding tegen scherpe prijzen aanschaffen.

Recente berichten

Bier van Nederlandse bodem!

Naast dat we in Nederland erg veel van bier houden en drinken, zijn er in Nederland ook steeds meer...

Drie gadgets die je écht wil hebben deze winter!

Zoals jullie weten schrijf ik eens in de zo veel tijd een blog over gadgets of tech. Gewoon omdat...

thuis werken als een pro

Door de corona crisis zijn we met zijn alle aan huis gekluisterd. Je huis is simpelweg niet meer alleen...

Wat zijn refurbished computers en welke voordelen hebben ze?

Netwerken, desktop computers, laptops, tablets als smartphones constant up-to-date zijn. Ze moeten dus regelmatig geüpdatet en bijgewerkt worden. Het...

Optimaal gebruik maken van het internet

Het internet is nog altijd relatief jong. We hebben het pas zo’n 30 jaar. Desondanks is het een van...

Zonder verveling de winter door

Het was al een andere zomer dan normaal. Door de wereldwijde pandemie konden we een stuk minder naar buiten....

Aanbevolen

Ambitie voor rijden en het geven van les? Wordt rijinstructeur!

Door de corona crisis is er erg veel veranderd....

Thuis een filmpje kijken

We kunnen tegenwoordig niet zomaar overal even binnenwandelen. Voor...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!