Wonen Make-over van je huis, juist nu!

Make-over van je huis, juist nu!

-

Ben jij dat thuiswerken al helemaal zat? Komen de vier muren van je huis al letterlijk en figuurlijk op je af? Geloof me, je bent niet de enige! Nu heel Nederland thuis werkt leren veel mensen hun huis van een hele andere kant kennen. In veel gevallen is je huis de enige plek waar je nog komt. En daardoor kan dit best saai voelen. Daarom is juist NU het moment om je huis eens een flinke make-over te geven! Zorg voor wat afwisseling en gun jezelf een nieuwe leefomgeving! En dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Lees deze blog voor wat snelle inspiratie, waarmee jouw huis een hele nieuwe look krijgt!

1.Vervang je vloer

Mijn eerste tip is: vervang je vloer. Huh, de vloer? Ik hoor het je al denken. Ja, want stiekem heeft de vloer heel veel impact op de hele sfeer en uitstraling van je kamer. De vloer is een van de grootste oppervlaktes in je muur en drukt dus onbewust heel erg een stempel op je interieur. Een lichte vloer geeft je kamer een speels karakter, en doet je kamer ruimer lijken. Een donkere vloer straalt daarentegen meer iets klassieks uit, en staat voor een meer traditionele inrichting. Een nieuwe vloer hoeft niet duur te zijn, of tijdsintensief of te (laten) plaatsen. Met laminaat heb je dit zo gepiept! En er bestaan echt ontelbare kleuren en patronen Laminaatenparket, er is echt voor ieder wat wils.

2.Kleur die muren

Je muren hebben ook heel veel impact op de stijl van je huis. Door met kleuren te spelen kun je echt bijzondere effecten creëren. Ga voor een knallende kleur, omringt door veel wit. Of juist lichte (pastel)kleuren die mooi op elkaar aansluiten. Je kunt ook een muur in kleurvlakken verdelen, bijvoorbeeld een horizontale lijn waarmee je een scheiding aanbrengt. Je kunt muren verven of behangen, dit zijn beide klusjes die veel mensen uitstellen. Geen tijd, is een veel gehoord excuus. Maar dat gaat nu niet op, als jij hele dagen thuiswerkt kun je zo in je lunchpauze met een kwast en een verfpot aan de slag!

3. Nieuw servies

Een make-over kan ook in de kleine dingen zitten. Om te beginnen bijvoorbeeld met je servies. Want waar drink jij dag in dag uit je koffietjes uit? Juist, diezelfde mok die je al 3 jaar hebt! Dat dat saai wordt snap ik ook wel. Breng je servies naar de  dichtstbijzijnde kringloopwinkel en gun jezelf een mooi nieuw set. Hier zul je elke dag plezier aan beleven en dit zorgt voor een fijne nieuwe input. Gun het jezelf!

Recente berichten

Hoe zorg jij voor fijne chill avonden met de kinderen?

We leven al in een erg drukke en hectische periode. En dan is het soms goed om even een...

Beste tips voor je studentenkamer

Wanneer je voor het eerst op kamers gaat is dat natuurlijk heel leuk en spannend. Je krijgt je eigen...

Het internet

Internet, een niet meer weg te denken begrip in de huidige maatschappij. Er zijn tegenwoordig weinig mensen die niet...

Soorten afval

Zowel particulier als ook zakelijk produceren we jaarlijks tonnen afval. Al dit afval moet worden afgevoerd en op een...

De perfecte bril

Een bril kan twee functies hebben. Natuurlijk helpt het iemand met zien, van zowel dichtbij als veraf. Daarnaast kan...

Een lekker bakkie koffie

Heel veel Nederlanders starten de dag met een lekker kopje koffie of thee. Nederland staat bekend als één van...

Aanbevolen

Ambitie voor rijden en het geven van les? Wordt rijinstructeur!

Door de corona crisis is er erg veel veranderd....

Thuis een filmpje kijken

We kunnen tegenwoordig niet zomaar overal even binnenwandelen. Voor...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!