ReizenGa op reis naar Suriname en vraag je visum...

Ga op reis naar Suriname en vraag je visum digitaal aan

Het leven na de pandemie. Gaan mensen minder op vakantie met het vliegtuig of wordt het weer het normale niveau van vóór de pandemie? Desalniettemin heb je als je buiten Europa reist meestal een visum nodig. Het slimste is om een visum aan te vragen een aantal weken voordat je vertrekt. In dit artikel gaat het specifiek over een visumaanvraag Suriname en wat daar allemaal bij komt kijken.

Visum Suriname verplicht voor zowel vakantie als zakelijk reizigers

Je hebt een visum nodig als je naar Suriname reist. Dat geldt zowel voor vakantie en zakelijke reizigers. Je hoeft tegenwoordig niet meer helemaal naar Den Haag om het visum op te halen, maar kan dat digitaal toen. Zeker als je aan de andere kant van Nederland woont kan dat veel reistijd schelen. Het maakt visum aanvragen Suriname een stuk makkelijker. Binnen een paar dagen tijd na aanvraag heb jij het visum binnen en kun je met een gerust hart naar Suriname afreizen.

Het visum Suriname digitaal aanvragen

Het digitaal aanvragen van je een visum Suriname kan sinds april 2019 en is voor 52 verschillende landen. Dit elektronische visum is de vervanger voor de fysieke visumkaart. Ze noemen het ook wel e-tourist card of e-toeristenkaart. Voor de overige landen die niet op de lijst staan is er de E-Visum card. Daardoor geldt voor iedere reiziger met een paspoort heel snel en simpel een visum online aanvraag via de website. Daarom hoef je voor een visum met een verblijf van 90 dagen niet meer naar het consulaat in Den Haag en gaat het volledig over op digitaal. Je kan in principe met een gewoon e-tourist card 1 keer het land inreizen. Wil je dat meerdere keren doen is het ook mogelijk om een multiple entry toeristenvisum aan te vragen.

Wil je een visum Suriname met spoed aanvragen?

Er zijn landen die met een visum aanvraag een spoedprocedure kennen. Een visa Tanzania aanvragen is daarvan een goed voorbeeld. Ook bij veel andere landen kan je met spoed een visum aanvragen. Dat geldt helaas niet voor Suriname en is het niet mogelijk. Geen spoed visum dus, maar doordat je het visum digitaal aanvraagt duurt het normaal gesproken 1 tot 3 werkdagen voordat je je visum in je mailbox krijgt. Pin je niet op die 1 tot 3 werkdagen vast, want de Surinaamse overheid bepaalt zelf hoe wat en wanneer ze het visum uitgeven. Als er bepaalde gegevens niet kloppen of ontbreken kan het langer duren.

 

Recente berichten

Ontdek de voordelen van een professioneel linkbuilding bureau

Ben je op zoek naar manieren om de online aanwezigheid van je bedrijf te verbeteren? Heb je ooit overwogen...

De hemelse smaak van chocolade

Er zijn maar weinig dingen in het leven die zoveel plezier kunnen bieden als een stukje goede chocolade....

Alles wat je moet weten over je nieuwe warmtewisselaar

In de wereld van energie en warmte, is er een apparaat dat een cruciale rol speelt in het efficiënt...

Aanbevolen

Bouwen aan structuur en ritme met je kinderen

Wanneer je net een kind krijgt, is alles nieuw....

Bacardi spiced en cognac: de lekkerste sterke dranken ooit?

Als je op zoek bent naar een sterke drank,...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!