WonenGa voor een Oosterse sfeer in je woonkamer met...

Ga voor een Oosterse sfeer in je woonkamer met een uniek Perzisch vloerkleed

Een echt Perzisch vloerkleed koop je niet bij een doorsnee meubelzaak die ze zelf de fabriek uitrollen. Nee! Een Perzisch vloerkleed komt uit het Oosten. Daar waar men deze tapijten al duizenden jaren maakt. Er werd zelfs in de Bijbel al gesproken over Perzische tapijten. En natuurlijk kennen we allemaal de verhalen over vliegende Perzische tapijten. Nu is een vliegend tapijt in de woonkamer helemaal niet handig, maar een echt antiek Perzisch vloerkleed mag gewoon niet ontbreken in jouw interieur. Waan je een Oosterse prinses en droom weg met je Shisha voor de open haard. Comfortabel op een zacht en prachtig Perzisch vloerkleed. Daarvoor hoef je niet helemaal naar Iran te reizen, want je kunt een Perzisch vloerkleed en andere vintage vloerkleden gewoon online bestellen.

De juiste plek voor al jouw vintage vloerkleden

Online is het heel gemakkelijk om alle kleden op je gemakje te bekijken, zonder 20 mensen om je heen en zonder opdringerige verkoper naast je. Je kunt kiezen uit honderden verschillende kleden die helemaal uniek zijn. Van elk handgemaakt Perzisch vloerkleed is er namelijk maar één! Kom je toch liever naar een fysieke winkel zodat je met eigen ogen kunt zien hoe mooi het kleed is en hoe heerlijk zacht het aanvoelt? Je bent van harte uitgenodigd om langs te gaan in de showroom. Daar zijn alle kleden te bekijken en op die manier kun je een nog betere beslissing maken welk unieke tapijt de komende jaren in jouw woonkamer mag wonen. Vakmanschap en hoge kwaliteit materialen maken van jouw woonkamer een klein paleisje.

Zacht aan je voeten, een streling voor je ogen

De vintage vloerkleden zijn niet alleen heerlijk om overheen te lopen of om ‘s avonds lekker op te gaan zitten met een kop thee en een boek. Ze zijn ook nog eens prachtig om te zien en de meeste vloerkleden hebben hun eigen kleur behouden, dus ze zijn origineel en antiek. Deze vloerkleden zijn groot en hebben de mooiste kleuren! Zoals knal of juist donker blauw, helder tot diep rood, crème of bruin. Je vind altijd een tapijt dat past bij jouw inrichting. Zo niet, dan wordt het tijd voor een nieuw interieur! Neem het kleed als uitgangspunt voor de rest van je interieur en maak er iets moois van! Misschien een paar sier- en zitkussens, want het is zonde om een groot bankstel op je Perzisch vloerkleed te zetten. Heb je ruimte voor een Perzisch tapijt midden in je woonkamer, laat hem dan vrij liggen en geniet van dit prachtige kleed. Of hang hem aan de muur zoals ze deden in kerken of paleizen. Bestel alle vintage vloerkleden die je nodig hebt om alle muren te bedekken!

Jouw eigen stijl

Omdat iedereen een eigen unieke smaak heeft is het fijn dat er ruime keuze is in vintage vloerkleden. Mooie neutrale of aardse kleuren of juist prachtige diepe donkere kleuren die in iedere woonkamer de show stelen. De kleden die nog lijken als nieuw door de behandeling die ze hebben gekregen maar eigenlijk juist super oud zijn en gemaakt van materialen zoals wol en zijde. De tapijten worden stuk voor stuk met de hand gemaakt en daar gaat vaak zo’n 6 jaar inzitten voor het tapijt helemaal af is. Schaf dus snel jouw nieuwe tapijt aan en geniet van de weldaad die het je geeft. 

Recente berichten

Ontdek de voordelen van een professioneel linkbuilding bureau

Ben je op zoek naar manieren om de online aanwezigheid van je bedrijf te verbeteren? Heb je ooit overwogen...

De hemelse smaak van chocolade

Er zijn maar weinig dingen in het leven die zoveel plezier kunnen bieden als een stukje goede chocolade....

Alles wat je moet weten over je nieuwe warmtewisselaar

In de wereld van energie en warmte, is er een apparaat dat een cruciale rol speelt in het efficiënt...

Aanbevolen

Bouwen aan structuur en ritme met je kinderen

Wanneer je net een kind krijgt, is alles nieuw....

Bacardi spiced en cognac: de lekkerste sterke dranken ooit?

Als je op zoek bent naar een sterke drank,...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!