Mode Herenondergoed

Herenondergoed

De meeste mensen dragen het wel dagelijks, ondergoed. Het zit comfortabeler dan zonder ondergoed en het beschermt je geslachtsdeel in je kledingstuk. Maar hoe weet je nou welk ondergoed er het best bij jou past? Je kunt hier natuurlijk achter komen door verschillende onderbroek soorten te testen en te kijken welke het het beste zit. Ook heeft het met je kleding stijl te maken. Draag je vaak strakke broeken dan kan je ook je ondergoed daarop aanpassen. Hetzelfde geldt voor als je vaak wijde broeken draagt.

De slip

De slip is een traditionele onderbroek met de klassieke Y-vorm. Het is niet geschikt voor iedereen, echter biedt het goede ondersteuning en een aangename pasvorm. De slip is geschikt voor mannen met stevige dijbenen. Een slip is ook zeer geschikt onder strakke skinny jeans.

Boxer met korte pijp

De boxer met korte pijp is de modernere variant die over een simpele silhouette beschikt. Ideaal voor onder een slim fitted broek. Dit model rust perfect op de heupen (iets lager dan de andere modellen) en heeft een korte pijp. Dit type ondergoed is geschikt voor mannen met dunne benen.

Boxershort

Traditionele boxershorts zitten comfy en zijn meer ademend in tegenstelling tot de overige soorten onderbroeken. Dit model werkt daarentegen minder goed wanneer je slim fitted of skinny fitted broeken draagt, vanwege het omhoog kruipen van de stof. De “traditionele boxershort” is geschikt voor ieder postuur.

Boxer met lange pijp

Dit model kun je plaatsen tussen de boxer met korte pijp en de traditionele boxershort. Dit model rust op de heupen en zit dichterbij de knie in tegenstelling tot de hierboven opgenoemde modellen. Geschikt voor de mannen onder ons met iets meer bil. Deze boxer is meer geschikt voor mannen die wat wijdere broeken dragen in het dagelijks leven.

Merken boxers

Als je er dan over uit bent welk soort boxer bij jou past zijn er ook nog heel veel verschillende soorten merken waar je uit kan kiezen. Een bekend merk is Bjorn Borg. Bjorn borg boxers zijn er in alle maten en soorten. Van vrolijke stippen onderbroeken tot basic blauwe en zwarte onderbroeken. Een ander leuk merk is happy socks. Het merk is officieel bekend geworden door hun sokken. Maar naast al hun vrolijke sokken hebben ze ook supergezellige onderbroeken. Vooral wijde boxers met lange pijpen. Deze boxers zijn in heel veel leuke printjes te verkrijgen, voor ieder wat wils.

 

Recente berichten

Op vakantie naar de Veluwe

Het is weer nodig tijd om te zoeken naar een nieuwe vakantiebestemming, want het is binnenkort weer vakantie in...

Een camping Belgie is weer eens iets anders!

We vergeten vaak hoe leuk België eigenlijk is. België is ook nog eens lekker dichtbij en je kunt het...

Verschillende soorten giftcards!

De wereld digitaliseert en dit merken we natuurlijk allemaal. Steeds meer bedrijven beginnen met het verkopen van producten op...

Aanbevolen

Verschillende soorten giftcards!

De wereld digitaliseert en dit merken we natuurlijk allemaal....

Bouwen aan structuur en ritme met je kinderen

Wanneer je net een kind krijgt, is alles nieuw....

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!