Mode Herenondergoed

Herenondergoed

-

De meeste mensen dragen het wel dagelijks, ondergoed. Het zit comfortabeler dan zonder ondergoed en het beschermt je geslachtsdeel in je kledingstuk. Maar hoe weet je nou welk ondergoed er het best bij jou past? Je kunt hier natuurlijk achter komen door verschillende onderbroek soorten te testen en te kijken welke het het beste zit. Ook heeft het met je kleding stijl te maken. Draag je vaak strakke broeken dan kan je ook je ondergoed daarop aanpassen. Hetzelfde geldt voor als je vaak wijde broeken draagt.

De slip

De slip is een traditionele onderbroek met de klassieke Y-vorm. Het is niet geschikt voor iedereen, echter biedt het goede ondersteuning en een aangename pasvorm. De slip is geschikt voor mannen met stevige dijbenen. Een slip is ook zeer geschikt onder strakke skinny jeans.

Boxer met korte pijp

De boxer met korte pijp is de modernere variant die over een simpele silhouette beschikt. Ideaal voor onder een slim fitted broek. Dit model rust perfect op de heupen (iets lager dan de andere modellen) en heeft een korte pijp. Dit type ondergoed is geschikt voor mannen met dunne benen.

Boxershort

Traditionele boxershorts zitten comfy en zijn meer ademend in tegenstelling tot de overige soorten onderbroeken. Dit model werkt daarentegen minder goed wanneer je slim fitted of skinny fitted broeken draagt, vanwege het omhoog kruipen van de stof. De “traditionele boxershort” is geschikt voor ieder postuur.

Boxer met lange pijp

Dit model kun je plaatsen tussen de boxer met korte pijp en de traditionele boxershort. Dit model rust op de heupen en zit dichterbij de knie in tegenstelling tot de hierboven opgenoemde modellen. Geschikt voor de mannen onder ons met iets meer bil. Deze boxer is meer geschikt voor mannen die wat wijdere broeken dragen in het dagelijks leven.

Merken boxers

Als je er dan over uit bent welk soort boxer bij jou past zijn er ook nog heel veel verschillende soorten merken waar je uit kan kiezen. Een bekend merk is Bjorn Borg. Bjorn borg boxers zijn er in alle maten en soorten. Van vrolijke stippen onderbroeken tot basic blauwe en zwarte onderbroeken. Een ander leuk merk is happy socks. Het merk is officieel bekend geworden door hun sokken. Maar naast al hun vrolijke sokken hebben ze ook supergezellige onderbroeken. Vooral wijde boxers met lange pijpen. Deze boxers zijn in heel veel leuke printjes te verkrijgen, voor ieder wat wils.

 

Recente berichten

Bier van Nederlandse bodem!

Naast dat we in Nederland erg veel van bier houden en drinken, zijn er in Nederland ook steeds meer...

Drie gadgets die je écht wil hebben deze winter!

Zoals jullie weten schrijf ik eens in de zo veel tijd een blog over gadgets of tech. Gewoon omdat...

thuis werken als een pro

Door de corona crisis zijn we met zijn alle aan huis gekluisterd. Je huis is simpelweg niet meer alleen...

Wat zijn refurbished computers en welke voordelen hebben ze?

Netwerken, desktop computers, laptops, tablets als smartphones constant up-to-date zijn. Ze moeten dus regelmatig geüpdatet en bijgewerkt worden. Het...

Optimaal gebruik maken van het internet

Het internet is nog altijd relatief jong. We hebben het pas zo’n 30 jaar. Desondanks is het een van...

Zonder verveling de winter door

Het was al een andere zomer dan normaal. Door de wereldwijde pandemie konden we een stuk minder naar buiten....

Aanbevolen

Ambitie voor rijden en het geven van les? Wordt rijinstructeur!

Door de corona crisis is er erg veel veranderd....

Thuis een filmpje kijken

We kunnen tegenwoordig niet zomaar overal even binnenwandelen. Voor...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!