Mode Trends van deze winter

Trends van deze winter

-

We zitten nu nog wel in de herfst maar 21 december is het dan toch zo ver, de winter komt eraan. De temperaturen dalen weer wat en dat betekent dat je daar toch ook wel echt je kleding naar aan moet passen. Dikke truien en mutsen dragen we allemaal wel in de winter. Maar als je er nou wat stijlvoller uit wilt zien dan alleen een trui en een spijkerbroek dan kan je naar onderstaande tips kijken en kijken of er een leuke outfit voor jou bij zit.

Heren outfits

Voor vele mannen is het soms best lastig om in de ochtend een leuke outfit samen te stellen. Als tip daarvoor heb ik dat het handig is om de avond van tevoren je outfit alvast klaar te leggen. Leg een broek, een bovenstuk en ondergoed klaar. Zo kan je gelijk de volgende ochtend in je klaargelegde setje stappen en je bent klaar voor de dag. Een trend die deze winter weer veel terug zal komen is de colbert met coltrui. Door colberts te combineren met een coltrui combineer je ook chique met casual. Naast het feit dat het er heel stijlvol uit ziet is het ook nog is erg warm. Omdat je met laagjes werkt zal jij het niet snel koud hebben. Een andere trend zijn de geruite broeken. Je ziet ze bijna in elke winkel wel liggen en ook in heel veel leuke kleuren. Van zwart tot groen tot grijs. Dit is ook goed te combineren met een coltrui maar ook met een mooie oversized sweater. Leuke Chelsea boots eronder en je bent helemaal klaar om te gaan.

Dames outfits

Dames willen er over het algemeen meestal wel goed en mooi uit zien. In de winter kan dit soms wel wat lastiger zijn aangezien je in de winter toch jezelf goed moet aankleden. Een trend die we deze winter ongetwijfeld weer veel gaan zien is de sweater dress. Een sweater dress is eigenlijk gewoon een hele lange trui die je dan kan dragen als jurkje. Met een leuk riempje in je taille kan je nog wat vorm creëren. Stoere laarsjes eronder en je outfit is helemaal on fleek. Wat we ook veel zullen gaan zien is de leren broek. Je hebt hele glanzende broeken maar ook wat minder glanzende broeken. Een leuke gekleurde sweater erover en het staat superleuk. Je moet dit wel durven dragen aangezien een leren broek soms best heftig kan staan. Eigenlijk geldt dit voor heel veel kledingitems. Als je het maar goed styled kan het superleuk zijn!

Vorig artikelZelf een tafel bouwen
Volgend artikelHerenondergoed

Recente berichten

Soorten afval

Zowel particulier als ook zakelijk produceren we jaarlijks tonnen afval. Al dit afval moet worden afgevoerd en op een...

De perfecte bril

Een bril kan twee functies hebben. Natuurlijk helpt het iemand met zien, van zowel dichtbij als veraf. Daarnaast kan...

Een lekker bakkie koffie

Heel veel Nederlanders starten de dag met een lekker kopje koffie of thee. Nederland staat bekend als één van...

Een auto leasen heb je snel geregeld

Veel mensen hebben de droom om één keer in hun leven een auto te rijden die nog van niemand...

Bier van Nederlandse bodem!

Naast dat we in Nederland erg veel van bier houden en drinken, zijn er in Nederland ook steeds meer...

Drie gadgets die je écht wil hebben deze winter!

Zoals jullie weten schrijf ik eens in de zo veel tijd een blog over gadgets of tech. Gewoon omdat...

Aanbevolen

Ambitie voor rijden en het geven van les? Wordt rijinstructeur!

Door de corona crisis is er erg veel veranderd....

Thuis een filmpje kijken

We kunnen tegenwoordig niet zomaar overal even binnenwandelen. Voor...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!