Financieel Ik heb net een nieuwe motor gekocht!

Ik heb net een nieuwe motor gekocht!

Het is eindelijk zo ver. Ik heb vandaag een nieuwe motor gekocht en wat kan ik niet wachten om er eindelijk op te rijden. Hij wordt voor mijn deur thuis afgeleverd, wat ideaal is. Maar voordat ik mijn eerste rondje kan gaan rijden, moet ik nog iets heel belangrijks regelen, namelijk een motorverzekering. Maar hoe kies ik nu de beste motorverzekering uit? Ik wil natuurlijk wel dat mijn gloed nieuwe motor goed verzekerd is!

Verplicht

Iedereen in Nederland die in het bezit is van een motor, moet een motorverzekering afsluiten. De reden hierachter is dat je dan gedekt bent als je onverhoopt blik- of letselschade aan anderen veroorzaakt tijdens het gebruik van je motor. Dit wordt ook wel wettelijke aansprakelijkheid genoemd.

Mocht je geen motorverzekering afsluiten en een ongeluk maken, ben je strafbaar. De gevolgen zijn niet te overzien. Daarom is het enorm belangrijk om die motorverzekering tijdig af te sluiten voordat je er mee de weg op gaat. Wanneer je motor stil staan, opgeslagen in de schuur of garage, ben je alsnog verplicht om je motor te verzekeren. Dit is nu eenmaal zo.

De beste motorverzekering kiezen

Wanneer je een motor hebt gekocht, wil je er 100% zeker van zijn dat je de beste motorverzekering afsluit. Bij Combi Motor verzekering kan je dit het best doen. Je kan hier verschillende motorverzekeringen vergelijken en het enige wat jij hoeft te doen is de beste opties voor jou selecteren. Hierna zullen de beste opties naar voren komen. Dit kost weinig moeite en je bespaart hierdoor veel geld en tijd. Een motorverzekering vergelijken kan erg handig zijn. Wil je liever de goedkoopste motorverzekering afsluiten met de beste premie? Geef dit aan en de beste mogelijkheid wordt duidelijk voor je in kaart gebracht. Ikzelf heb hierdoor het goede vertrouwen gekregen en de beste motorverzekering voor mij afgesloten. Ik durf nu veilig over straat met mijn nieuwe motor.

Dekking

Er zijn verschillende soorten dekkingen. Zo kan je ervoor kiezen om alleen je motor WA te verzekeren. Voor deze dekking ben je verzekerd voor wettelijke aansprakelijkheid en WA dekking tijdens winterstop. Kies je voor WA Beperkt Casco, dan heb je alleen storm, brand, natuurschade en diefstal erbij. Kies je voor WA Volledig Casco, dan heb je hier ook nog aanrijden (ook voor eigen schuld) en vallen bij. Wanneer je voor WA Volledig Casco + 3 jaar aanschaf/taxatiewaarde kiest, komt daar ook nog aanschaf-/taxatiewaardevergoeding bij. Welke dekking past het best bij jou?

Recente berichten

Deze supplementen kunnen goed van pas komen als je gaat trainen

Sporten is altijd gezond om te doen. Het is in bijna alle gevallen dan ook aan te raden om...

Een zakelijke verzekering kan op diverse manieren van pas komen

Het is voor veel bedrijven handig om gebruik te maken van verzekeringen. Uiteraard zijn er voor particulieren al genoeg...

Wat denk je is het belangrijkste kenmerk bij zakelijk casual heren?

Zakelijk casual heren kleding is een stijl die je zakelijkheid combineert met casual kleding. Het is een combinatie van...

Aanbevolen

Verschillende soorten giftcards!

De wereld digitaliseert en dit merken we natuurlijk allemaal....

Bouwen aan structuur en ritme met je kinderen

Wanneer je net een kind krijgt, is alles nieuw....

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!