ReizenSamen met de hond op vakantie

Samen met de hond op vakantie

Een hond is niet zomaar een huisdier. Het is een uitbreiding van het gezin. De kinderen kunnen zich uitleven tijdens het spelen met de hond en jij geniet van de extra gezelligheid na een lange werkdag. Wil jij binnenkort op vakantie en wil je de hond meenemen? Sommigen denken dat dit gedoe met zich meebrengt, maar niks is minder waar. Als je een passende vakantiebestemming uitkiest, hoeft een hond meenemen op vakantie helemaal geen problemen op te leveren. 

Door de bergen in Montreux

Houd je wel van wat avontuur? Dat is precies wat Montreux te bieden heeft. Het is een stad in Zwitserland, maar het staat vooral bekend om de prachtige wandelingen die je kunt maken als je het centrum even verlaat. In de omgeving van Montreux ontdek je prachtige bossen, bergen en meren. Vooral rondom het meer van Genève geniet je van indrukwekkende natuur. Je verdwaalt in grote parken zoals Gruyère Pays-d’Enhaut en tegelijkertijd heeft je hond de tijd zijn van zijn leven. Het is mogelijk om te verblijven in een leuk appartement in het centrum, maar het is ook een aanrader om een boshuisje te huren. Dat geeft al helemaal een avontuurlijke touch aan de vakantie. 

Crikvenica in Kroatië

Een andere mooie bestemming is Crikvenica in het prachtige Kroatië. Het is een gezellig plaatsje aan de kust. Het staat bekend om de mooie zandstranden en adembenemende natuur. Het is de perfecte plek voor je gezin inclusief de enthousiaste viervoeter. Honden kunnen zich namelijk uitleven op de lang uitgerekte stranden, terwijl jullie genieten van de zon en verfrissende drankjes. Neem genoeg spullen mee voor de hond, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de verzorging. Denk bijvoorbeeld aan hondenspeeltjes, een hondenhalsband en genoeg voer.

Op de fiets door Kopenhagen

Wil je toch graag naar een stad? Kies dan voor Kopenhagen. Dit is de hoofdstad van Denemarken en daarnaast is het een hondvriendelijke bestemming. Kopenhagen staat bekend om de ontspannen leefstijl van de bevolking en een mooie balans tussen cultuur en natuur. Wandel je door het centrum? Wandel dan door de Tivoli tuinen waar je de vele bloembedden kunt bewonderen. Ook vind je hier gezellige drinkgelegenheden. Een tip voor als je besluit naar Kopenhagen te gaan, huur fietsen. Het is makkelijk en veilig om de stad al fietsend te verkennen. Ook voor de hond is dit een geweldig uitje, omdat hij zo heerlijk kan rennen. Zorg er natuurlijk wel voor dat je op een draaglijk tempo fietst voor de hond en neem genoeg pauzes. 

Recente berichten

Ontdek de voordelen van een professioneel linkbuilding bureau

Ben je op zoek naar manieren om de online aanwezigheid van je bedrijf te verbeteren? Heb je ooit overwogen...

De hemelse smaak van chocolade

Er zijn maar weinig dingen in het leven die zoveel plezier kunnen bieden als een stukje goede chocolade....

Alles wat je moet weten over je nieuwe warmtewisselaar

In de wereld van energie en warmte, is er een apparaat dat een cruciale rol speelt in het efficiënt...

Aanbevolen

Bouwen aan structuur en ritme met je kinderen

Wanneer je net een kind krijgt, is alles nieuw....

Bacardi spiced en cognac: de lekkerste sterke dranken ooit?

Als je op zoek bent naar een sterke drank,...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!