Wonen Topkwaliteit EPDM dakbedekking

Topkwaliteit EPDM dakbedekking

Is jouw dak aan renovatie toe? Dan ga je natuurlijk op zoek naar EPDM dakbedekking, want EPDM dakbedekking is ongetwijfeld de beste oplossing voor jouw dak. Topkwaliteit EPDM dakbedekking heeft een standaarddikte van 1,3 mm. Desgewenst is een dakbedekking met een dikte van 1,0 mm leverbaar. Deze EPDM dakbedekking kan op maat worden besteld. Heb je dat gedaan? Dan hoef je zelf geen naden in jouw dakbedekking te verlijmen. Deze oersterke dakbedekking heeft een lange levensduur. Heb je gekozen voor Europese EPDM met een standaarddikte van 1,3 mm? Deze dakbedekking, die geschikt is om te plaatsen of te verlijmen op diverse ondergronden, zoals hout, beton en dakleer, kan op bijna elk dak worden toegepast. Ga je deze dakbedekking toepassen? Dan moet je altijd zorgen voor een schone ondergrond. Bovendien moet je EPDM lijmen gebruiken om deze dakbedekking te verlijmen, Alleen dan kan een optimale hechting van de EPDM folie, met behoud van fabrieksgarantie, worden gegarandeerd.

Kiezen voor EPDM dakbedekking

Waarom kiezen doe-het-zelvers voor EPDM dakbedekking? Omdat deze talkvrije dakbedekking enkelzijdig te verlijmen en eenvoudig te plaatsen is. Daarom is deze dakbedekking zeer geschikt als dakbedekking voor alle hellende en platte daken van onder andere een woningen, bedrijfshallen, schuren, veranda's en blokhutten. Omdat je deze dakbedekking relatief gemakkelijk zelf op een plat dak kunt plaatsen, wordt EPDM ook wel 'doe-het-zelf dakbedekking' genoemd. Deze dakbedekking kun je kopen in precies de afmetingen die je nodig hebt voor jouw dak. Uiteraard scheelt dat in de kosten van de dakbedekking.

Het gebruik van EPDM rol folie

Wellicht ben je van plan om nieuwe EPDM folie te plaatsen. Gebruik dan EPDM rol folie, want deze EPDM rubberfolie op rol is zowel geschikt voor de doe-het-zelver als voor de professionele klusser. De standaardbreedte van EPDM rol folie is 1,20 meter en de standaardlengte is 20 meter. Deze folie heeft een dikte van 1,0 of 1,3 mm. Een EPDM rol folie kan onder andere gebruikt worden voor het afwerken, afdichten en waterdicht maken van onder andere EPDM-daken, dakgoten, kelders en gevels. EPDM rol folie wordt steeds vaker gebruikt bij nieuwbouw- of renovatieprojecten. Huizen worden bij die projecten met folie wind- en waterdicht gemaakt. 

Aanbrengen van EPDM

Gebruik je EPDM rol folie? Dan kun je flexibel zijn in het aanbrengen van EPDM, want de banen folie kunnen immers met EPDM kit eenvoudig aan elkaar worden verlijmd. Je kunt de folie eenvoudig op maat knippen. Jouw dak kan dus super strak worden afgewerkt. 

Recente berichten

Ik heb net een nieuwe motor gekocht!

Het is eindelijk zo ver. Ik heb vandaag een nieuwe motor gekocht en wat kan ik niet wachten om...

Samen met de hond op vakantie

Een hond is niet zomaar een huisdier. Het is een uitbreiding van het gezin. De kinderen kunnen zich uitleven...

Lekker genieten op het water met je rubberboot

Het bootseizoen is alweer begonnen. Het wordt dus tijd om na te denken over hoe jij dit seizoen gaat...

Aanbevolen

Met online bookmakers kan je gokken op voetbalwedstrijden

Al sinds het begin van de mensheid wordt er...

Led verstralers voor motoren kopen?

Ben jij op zoek naar led verstralers voor motoren?...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!