Zakelijk Van deze huishoudelijke spullen krijg ik nooit genoeg!

Van deze huishoudelijke spullen krijg ik nooit genoeg!

Thuiswerken eist veel van je. Je hebt ineens heel veel dingen nodig die je normaal gesproken op werk gewoon hebt. Bijvoorbeeld inkt voor de printer. Het bedrijf waar je werkzaam bent, heeft vast honderden kilo’s aan inkt voor je klaarliggen, maar nu je thuiswerkt moet je hier over na denken en op tijd zijn met bestellen, want anders heb je geen inkt in huis. Een ander voorbeeld is een koffievoorraad. Op het werk ben ik gewend om enorm veel koffie te drinken, want het is lekker en gratis! Nu draait mijn Nespresso machine overuren en kom ik cupjes te kort. Niet echt handig!

Geordend te werk

Met structuur zorg je voor een productieve dag. Je kinderen zijn vast gewend aan een routine voor school en zijn ook heel flexibel. Zij weten waar ze aan toe zijn. Er is een stukje voorspelbaarheid. Voor het thuiswerken is dat niet. Je moet zelf een tijdschema bedenken en de voorraden van je spullen in de gaten houden. Nu moet ik elke maand toner bestellen, voor mijn printer. Dat is eigenlijk helemaal niet zo erg! Ik krijg er geen genoeg van om met voorraden te werken. Ik houd van deze manier van werken en het werkt. Print toners zijn ontzettend belangrijk voor het thuiswerken. Zo zijn de Herma premium etiketten ook onmisbaar voor mijn werk. Zo kan ik gemakkelijk mijn kantoorartikelen op orde leggen, uitnodigingen versturen naar collega’s of vrienden en mijn producten bestickeren met prijzen. Kortom, multifunctioneel en onmisbaar voor het thuiswerken.

Zorg hiervoor wanneer je thuiswerkt

Thuiswerken is zo erg nog niet. Je hebt geen reistijd, lange meetings of te veel social talk. Hierdoor kan het zijn dat je tijd over houdt. Mijn tijd ging vooral in het ordenen van spullen en zorgen van voorraad voor in het thuiskantoor. Maar ook tijd met mijn familie heb ik kunnen gebruiken. Zelfs een beetje me-time kreeg ik in ruil voor mijn bonustijd. Omdat mijn spullen zo geordend waren, kon ik makkelijk onderscheid maken tussen werk en privé. Door te werken in blokken van 1 of 2 uur, kon ik mijn focus behouden en tussendoor even een wasje draaien of boodschappen halen. Mijn tijdverdeling was ineens perfect. Ik had een schema waarin ik vooral keek naar routine. Spreek elke dag met jezelf af welk tijdstip je wil beginnen. Kies een vast moment af op de dag voor de vaste taken. Maak het gezellig voor jezelf en je zal zien dat het thuiswerken juist heel erg fijn en ideaal is.

Recente berichten

Wat denk je is het belangrijkste kenmerk bij zakelijk casual heren?

Zakelijk casual heren kleding is een stijl die je zakelijkheid combineert met casual kleding. Het is een combinatie van...

Zakelijk zonder kvk

Zakelijk zonder KVK: Hoe je als kind aan de slag kunt gaan! Als kind is het niet altijd gemakkelijk om...

Waarom denk je dat sommige soorten kinderkleding in populariteit toenemen of afnemen?

Kinderkleding is een van de meest populaire producten in de retail-industrie. Kinderen zijn steeds meer geïnteresseerd in het dragen...

Aanbevolen

Verschillende soorten giftcards!

De wereld digitaliseert en dit merken we natuurlijk allemaal....

Bouwen aan structuur en ritme met je kinderen

Wanneer je net een kind krijgt, is alles nieuw....

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!