WonenWanneer is het een goed moment om je crypto...

Wanneer is het een goed moment om je crypto te verkopen?

Voor veel crypto investeerders ligt de focus vaak op het goedkoop inkopen van coins en vervolgens flinke winst maken. Echter, wanneer de koers hard omhoog gaat, is het zeer verleidelijk om toch nog even te wachten met het verkopen van je coins. Die paar extra procenten zijn altijd mooi meegenomen, toch? Totdat de koers de verkeerde kant op gaat en er een flinke correctie plaatsvindt. Veel investeerders hebben hier last van. Het is daarom niet vreemd dat één van de grootste investeerders van dit moment, Warren Buffett, bekend is om de uitspraak: ‘be greedy when others are fearful and fearful when others are greedy’. De emoties die het investeren in crypto met zich meebrengt, zorgen vaak voor beslissingen die voor veel investeerders achteraf verkeerd uitpakken. Dit kun je echter voorkomen, door een goede exit-strategie te maken.

Wanneer crypto verkopen: zorg voor een exit-strategie

Om volledig de controle te hebben over je investering, is het verstandig om een plan te maken. Je kijkt hierbij niet alleen naar geschikte koopmomenten, maar ook wanneer crypto verkopen verstandig is. Door vooraf bepaalde prijsdoelen te stellen, kun je de euforische gevoelens bij explosieve koersstijgingen relativeren. Natuurlijk is het wel noodzaak om je aan je gestelde doelen te houden. Wanneer je bepaalde prijsdoelen in je exit-strategie opneemt, kan je dit het beste verdelen onder meerdere prijsdoelen. Het is immers lastig om de top te voorspellen, dus vroegtijdig winst nemen is daarom belangrijk. De enige winst is immers uitbetaalde winst. Noteer daarom naast bepaalde exit-prijzen ook het percentage dat je op dat moment gaat verkopen.

Kies het juiste handelsplatform, wanneer je wil investeren in crypto

Wanneer je graag meer wil leren over het investeren in crypto, is het handig om een handelsplatform te kiezen, die met jou meedenkt. Er zijn genoeg Nederlandse platformen, die een goed bereikbare klantenservice hebben en daarnaast informatieve blogs publiceren. Anycoin Direct is één van deze platformen, die onder andere een zeer uitgebreide blog over het maken van een exit-strategie heeft. Informatie van een deskundig platform als Anycoin Direct zorgt ervoor dat je goed voorbereid aan de slag kan en je alles wat je nodig hebt op één platform kunt vinden. Indien dit voor jou handig is, om zo een goede start met het investeren in crypto te maken, is Anycoin Direct hét platform waar je kan starten met het handelen in cryptomunten.

Recente berichten

Ontdek de voordelen van een professioneel linkbuilding bureau

Ben je op zoek naar manieren om de online aanwezigheid van je bedrijf te verbeteren? Heb je ooit overwogen...

De hemelse smaak van chocolade

Er zijn maar weinig dingen in het leven die zoveel plezier kunnen bieden als een stukje goede chocolade....

Alles wat je moet weten over je nieuwe warmtewisselaar

In de wereld van energie en warmte, is er een apparaat dat een cruciale rol speelt in het efficiënt...

Aanbevolen

Bouwen aan structuur en ritme met je kinderen

Wanneer je net een kind krijgt, is alles nieuw....

Bacardi spiced en cognac: de lekkerste sterke dranken ooit?

Als je op zoek bent naar een sterke drank,...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!