Nieuws Een relatie op lange afstand

Een relatie op lange afstand

-

De liefde is iets fantastisch, een goede relatie is een van de belangrijkste onderdelen van een gelukkig leven voor de meeste mensen. Er is in de afgelopen jaren een hoop verandert op het gebied van daten en romantiek. We hebben natuurlijk tegenwoordig smartphones vol met dating apps en we daten ook meer mensen over het algemeen voordat we een partner voor de rest van ons leven kiezen. Maar daarnaast is er nog een andere grote verandering, steeds meer mensen beginnen een relatie met een persoon uit een ander land.

Waar mensen vroeger met iemand gingen daten uit hetzelfde dorp of stad is het tegenwoordig een stuk vaker voorkomend dat mensen iemand ontmoeten in een ander land en daar verliefd op worden. De redenen hiervoor zijn logischer dan je denkt. We reizen meer en op vakantie zijn we vaker meer open om nieuwe mensen te ontmoeten. Maar wanneer je een relatie begint met iemand uit een ander land kan het lastig worden. We bespreken een paar tips voor een relatie op lange afstand.

Heb een plan

Een relatie op lange afstand is nou eenmaal niet ideaal. Je zult ontzettend fysiek contact en samen tijd doorbrengen missen. Het belangrijkste aspect van een relatie op lange afstand is daarom een einddatum. Je zult een datum nodig hebben waarop je weet dat je samenkomt in dezelfde stad, of toch tenminste dat je elkaar een paar weken bezoekt. Op deze manier heb je iets om naar toe te werken.

Maak gebruik van videobellen

Relaties op lange afstand zijn tegenwoordig een stuk makkelijker geworden aangezien we dagelijks kunnen videobellen via het internet. Zo zie je elkaar in ieder geval elke dag. Maar je zult al snel merken dat dingen om over te praten opraken. Je kunt daarom creatief zijn en andere dingen doen terwijl je videobelt. Een voorbeeld is om allebei een lekkere maaltijd te koken tijdens het videobellen en daarna via videobellen een romantisch diner te hebben. Je kunt zelfs samen een film kijken.

Stuur pakketjes

Op bijzondere gelegenheden zoals verjaardagen of Valentijnsdag kan het ontzettend moeilijk zijn om niet bij elkaar te zijn. Maar je kunt alsnog leuke cadeautjes na elkaar versturen en deze tijdens een videogesprek uitpakken. Een groot pakket versturen is tegenwoordig helemaal niet meer zo duur en op deze manier kun je zelfs op lange afstand alsnog de bijzondere momenten vieren. Een relatie op lange afstand is niet makkelijk maar je zult wanneer je eindelijk weer bij elkaar bent elk moment samen koesteren.

Recente berichten

Diverse vakanties in eigen land

We leven met zijn allen in een land dat op verschillende vlakken veel te bieden heeft. We hebben rijke...

De vele voordelen van een glazen schuifdeur

Ben jij op zoek naar een stijlvolle en originele manier om en ruimte in huis af te sluiten? Dan...

Kopen of huren/leasen? Hier zijn mijn tips!

Tegenwoordig gaan we steeds vaker huren/leasen. Dit komt omdat we steeds minder waarde hechten aan bepaalde spullen. Het leasen/huren...

Hoe zorg jij voor fijne chill avonden met de kinderen?

We leven al in een erg drukke en hectische periode. En dan is het soms goed om even een...

Beste tips voor je studentenkamer

Wanneer je voor het eerst op kamers gaat is dat natuurlijk heel leuk en spannend. Je krijgt je eigen...

Het internet

Internet, een niet meer weg te denken begrip in de huidige maatschappij. Er zijn tegenwoordig weinig mensen die niet...

Aanbevolen

Ambitie voor rijden en het geven van les? Wordt rijinstructeur!

Door de corona crisis is er erg veel veranderd....

Thuis een filmpje kijken

We kunnen tegenwoordig niet zomaar overal even binnenwandelen. Voor...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!