Nieuws Een relatie op lange afstand

Een relatie op lange afstand

-

De liefde is iets fantastisch, een goede relatie is een van de belangrijkste onderdelen van een gelukkig leven voor de meeste mensen. Er is in de afgelopen jaren een hoop verandert op het gebied van daten en romantiek. We hebben natuurlijk tegenwoordig smartphones vol met dating apps en we daten ook meer mensen over het algemeen voordat we een partner voor de rest van ons leven kiezen. Maar daarnaast is er nog een andere grote verandering, steeds meer mensen beginnen een relatie met een persoon uit een ander land.

Waar mensen vroeger met iemand gingen daten uit hetzelfde dorp of stad is het tegenwoordig een stuk vaker voorkomend dat mensen iemand ontmoeten in een ander land en daar verliefd op worden. De redenen hiervoor zijn logischer dan je denkt. We reizen meer en op vakantie zijn we vaker meer open om nieuwe mensen te ontmoeten. Maar wanneer je een relatie begint met iemand uit een ander land kan het lastig worden. We bespreken een paar tips voor een relatie op lange afstand.

Heb een plan

Een relatie op lange afstand is nou eenmaal niet ideaal. Je zult ontzettend fysiek contact en samen tijd doorbrengen missen. Het belangrijkste aspect van een relatie op lange afstand is daarom een einddatum. Je zult een datum nodig hebben waarop je weet dat je samenkomt in dezelfde stad, of toch tenminste dat je elkaar een paar weken bezoekt. Op deze manier heb je iets om naar toe te werken.

Maak gebruik van videobellen

Relaties op lange afstand zijn tegenwoordig een stuk makkelijker geworden aangezien we dagelijks kunnen videobellen via het internet. Zo zie je elkaar in ieder geval elke dag. Maar je zult al snel merken dat dingen om over te praten opraken. Je kunt daarom creatief zijn en andere dingen doen terwijl je videobelt. Een voorbeeld is om allebei een lekkere maaltijd te koken tijdens het videobellen en daarna via videobellen een romantisch diner te hebben. Je kunt zelfs samen een film kijken.

Stuur pakketjes

Op bijzondere gelegenheden zoals verjaardagen of Valentijnsdag kan het ontzettend moeilijk zijn om niet bij elkaar te zijn. Maar je kunt alsnog leuke cadeautjes na elkaar versturen en deze tijdens een videogesprek uitpakken. Een groot pakket versturen is tegenwoordig helemaal niet meer zo duur en op deze manier kun je zelfs op lange afstand alsnog de bijzondere momenten vieren. Een relatie op lange afstand is niet makkelijk maar je zult wanneer je eindelijk weer bij elkaar bent elk moment samen koesteren.

Recente berichten

Handige tips voor het aanpakken van stress!  

Heb jij wel eens te maken gehad met stress? Waarschijnlijk wel. Stress is een normale reactie in ons lichaam...

Een douglas paal: waar kun je hem voor gebruiken?

Ben je een echte tuinfreak? Dan herken je jezelf vast in het volgende: je volgt voortdurend de laatste trends...

Verschillende Brooks hardloopschoenen

Ben jij nog op zoek naar een goed paar hardloopschoenen? Dan zijn Brooks hardloopschoenen misschien wel wat voor jou....

Ga voor gemak met een verhuislift in Utrecht

Verhuizen náár Utrecht, of verhuizen Utrecht, zelfs verhuizen vanúit Utrecht kan een stuk gemakkelijker worden dan je denkt! Staar...

Alles over een Canva cursus en meer

Nu we al ruim een jaar digitaal leven met onze samenleving lopen veel mensen tegen het optimaal gebruiken van...

Een deelauto is ideaal!

Als je momenteel niet in het bezit bent van een auto maar het liefst wel de mogelijkheid hebt om gebruik...

Aanbevolen

Ga voor gemak met een verhuislift in Utrecht

Verhuizen náár Utrecht, of verhuizen Utrecht, zelfs verhuizen vanúit...

Alles over een Canva cursus en meer

Nu we al ruim een jaar digitaal leven met...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!