Wonen Het internet

Het internet

-

Internet, een niet meer weg te denken begrip in de huidige maatschappij. Er zijn tegenwoordig weinig mensen die niet op de een of andere manier op het internet te vinden zijn. Online shoppen, je bankzaken regelen, het nieuws volgen, eigenlijk teveel om op te noemen waarvoor je op het internet terecht kunt. Hoe is het internet eigenlijk ontstaan? In 1969 kon er in Amerika al beperkt gebruik worden gemaakt van het internet door defensie en universiteiten. Vanaf de jaren 90 kreeg ook het grote publiek toegang tot het internet. In die jaren ontstond ook het World Wide Web zodat je via een browser internetpagina’s kon bekijken. Pas vanaf 2000 werd het internet ook steeds sneller via de kabel of ADSL. Vanaf dat moment kon het internet voor steeds meer doeleinden gebruikt worden, onder andere ook voor het luisteren en downloaden van muziek.

Online shoppen

Het zal je vast niet ontgaan zijn, de winkelstraten worden steeds meer bepaald door leegstaande winkelpanden. Dat heeft niet alleen met de pandemie crisis te maken maar vooral met het wijzigende koopgedrag van de consumenten. Steeds vaker bestellen we vanaf onze laptop of smartphone onze benodigdheden. Tot voor kort was dit voornamelijk kleding of huishoudelijke apparaten. Maar we zien een steeds grotere toename van online bestellingen in andere branches. Een barbecue bestellen is bijvoorbeeld online ook heel eenvoudig te regelen. Juist nu in de wintermaanden is het extra gezellig om in je tuin of op je terras gezellig onder je warmtelamp te genieten. Een heerlijk barbecue diner met de kerstdagen is weer eens iets anders en zeker zo lekker.

Genieten in je tuin

De trend is tegenwoordig dat mensen ook op koudere momenten in hun tuin willen genieten. Je kan ervoor kiezen een veranda te plaatsen zodat je altijd droog en warm kan zitten. Verder wordt het gebruik van warmtelampen in tuinen ook steeds populairder. Het klimaat in ons land is niet zo stabiel dat het altijd zonnig en warm is. Een warmtelamp kan dan uitkomst bieden om toch op ieder moment heerlijk warm te genieten in je tuin. Een mooie en lekker zittende tuinset of loungeset mag natuurlijk niet ontbreken in je tuin. Ook daarvoor kan je prima online je keuze maken en bestellen. Online tuinmeubelen zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Het is heel eenvoudig om dit online te regelen en als je set voorradig is kan je er al heel snel van gaan genieten.

Recente berichten

Alles over een Canva cursus en meer

Nu we al ruim een jaar digitaal leven met onze samenleving lopen veel mensen tegen het optimaal gebruiken van...

Een deelauto is ideaal!

Als je momenteel niet in het bezit bent van een auto maar het liefst wel de mogelijkheid hebt om gebruik...

Makkelijke schoenen voor zo nu en dan

Schoenen uitkiezen, ik houd er enorm van. Mijn kast staat vol met allerlei verschillende schoenen: van de hoogste hakken...

Klaar voor de gemiste verjaardagen

Eindelijk, het ziet ernaar uit dat we weer meer met elkaar kunnen zijn. Ik denk dat ik voor een...

Verschillende soorten fietsen voor heren

Ben je als man nog opzoek naar een mooie heren fiets maar heb je geen idee wat voor soort...

Een x-poot tafel is stoer en handig tegelijk!

Je ziet steeds vaker een x-poot tafel. En dat is niet zo vreemd. Dit komt natuurlijk doordat een x-poot...

Aanbevolen

Alles over een Canva cursus en meer

Nu we al ruim een jaar digitaal leven met...

Verschillende soorten fietsen voor heren

Ben je als man nog opzoek naar een mooie...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!