Nieuws Student

Student

-

Vorig jaar is mijn broer begonnen met zijn masterstudie. Hij heeft daarvoor zijn bachelor afgerond. Al die tijd is hij thuis blijven wonen. Dit vonden mijn ouders erg gezellig. We aten vaak samen als gezin en deden spelletjes in de avonden. Mijn broer is erg fanatiek en probeert vaak te winnen. Hij maakt altijd erg onverwachte acties die zijn tegenstanders in de war maken. Laatst speelden we Manilla, een spelletje waar je inzet op een boot waarvan je denkt dat die de haven binnen komt. Door middel van het gooien met dobbelstenen varen de boten een bepaald aantal plaatsen vooruit. Je kan ook betalen om boten extra vooruit te duwen. Mijn broer had zo’n plek gekozen. Dus als gevolg sprong iedereen op zijn boot, we dachten allemaal dat hij zijn boot naar voren zou duwen. Maar als verrassing duwde hij zijn boot juist een aantal plekken terug. Hierdoor waren we zo verbaast en ook direct verslagen, hierdoor won hij direct.

 

Bezichtiging

Twee weken geleden is hij bij een bezichtiging geweest voor een studentenwoning. Een dag later kreeg hij al te horen dat hij er zou kunnen komen wonen. Dit is een woning voor twee personen, dus hij moest er nog iemand bij zoeken. Gelukkig wist hij direct dat zijn vriend Ronald nog opzoek was naar een woning. Samen zijn ze rond de tafel gegaan en hebben duidelijke afspraken gemaakt voor het samenwonen. De week daarna zijn ze direct begonnen met de voorbereidingen. Samen opzoek naar tweedehands spullen, gordijnen kopen en schoonmaken in het appartement. Samen met mijn ouders heb ik ook veel geholpen. Vele handen maken licht werk. Afgelopen weekend hebben we samen geholpen met het verhuizen. We hadden een busje gehuurd en zijn begonnen bij Ronald zijn huis. Hij had alles al in dozen staan dus dat was vlug ingeladen. Bij het tweede ritje gingen we de spullen van mijn broer verhuizen. Samen tilden we het zware bed naar beneden. Dit pasta net niet door het trapgat dus was nog een gedoe om deze uit elkaar te schroeven. Gelukkig lukte dit met hulp van mijn vader erg snel.

 

Inrichting

Na het laatste ritje begonnen we met het inrichten van het appartement. Ik hielp met het bed in elkaar te zetten. Dit ging best snel. Waardoor ik verder ging met het bureau, dit was een erg mooi tweedehands bureau. Het was matzwart, dit kleurde perfect bij zijn huidige bureaustoel. Diezelfde avond zijn we met het hele gezin uiteten gegaan om te vieren dat hij een nieuwe woning heeft.

Recente berichten

Tips om de tuin op te knappen

Hoewel het buiten nog grijs en grauw is, staan we allemaal te popelen om weer van het zonnetje te...

3 tips bij het kopen van aandelen

Aandelen kopen, we praten er steeds meer over en beginnen er ook sneller aan. Toch vinden veel mensen beleggen...

Zo verzorg jij je lichaam goed en blijft je huid gezond

Persoonlijke verzorging van je lichaam is ontzettend belangrijk. Niet alleen als we kijken naar beweging en gezond eten maar...

Een goedkope motorverzekering vinden

Een groot voordeel van motorrijden is dat hier relatief weinig kosten bij komen kijken. Zo verbruik je aanzienlijk minder...

Dash Cam – de verborgen voordelen

Als je op zoek bent naar een eenvoudige oplossing om de veiligheid en beveiliging van je auto te vergroten,...

Toiletruimte make-over 101

Je onderschat misschien de waarde van wat ik nu ga zeggen, en dat is oke, maar een goed toilet...

Aanbevolen

Tips om de tuin op te knappen

Hoewel het buiten nog grijs en grauw is, staan...

Dash Cam – de verborgen voordelen

Als je op zoek bent naar een eenvoudige oplossing...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!