Nieuws Student

Student

Vorig jaar is mijn broer begonnen met zijn masterstudie. Hij heeft daarvoor zijn bachelor afgerond. Al die tijd is hij thuis blijven wonen. Dit vonden mijn ouders erg gezellig. We aten vaak samen als gezin en deden spelletjes in de avonden. Mijn broer is erg fanatiek en probeert vaak te winnen. Hij maakt altijd erg onverwachte acties die zijn tegenstanders in de war maken. Laatst speelden we Manilla, een spelletje waar je inzet op een boot waarvan je denkt dat die de haven binnen komt. Door middel van het gooien met dobbelstenen varen de boten een bepaald aantal plaatsen vooruit. Je kan ook betalen om boten extra vooruit te duwen. Mijn broer had zo’n plek gekozen. Dus als gevolg sprong iedereen op zijn boot, we dachten allemaal dat hij zijn boot naar voren zou duwen. Maar als verrassing duwde hij zijn boot juist een aantal plekken terug. Hierdoor waren we zo verbaast en ook direct verslagen, hierdoor won hij direct.

 

Bezichtiging

Twee weken geleden is hij bij een bezichtiging geweest voor een studentenwoning. Een dag later kreeg hij al te horen dat hij er zou kunnen komen wonen. Dit is een woning voor twee personen, dus hij moest er nog iemand bij zoeken. Gelukkig wist hij direct dat zijn vriend Ronald nog opzoek was naar een woning. Samen zijn ze rond de tafel gegaan en hebben duidelijke afspraken gemaakt voor het samenwonen. De week daarna zijn ze direct begonnen met de voorbereidingen. Samen opzoek naar tweedehands spullen, gordijnen kopen en schoonmaken in het appartement. Samen met mijn ouders heb ik ook veel geholpen. Vele handen maken licht werk. Afgelopen weekend hebben we samen geholpen met het verhuizen. We hadden een busje gehuurd en zijn begonnen bij Ronald zijn huis. Hij had alles al in dozen staan dus dat was vlug ingeladen. Bij het tweede ritje gingen we de spullen van mijn broer verhuizen. Samen tilden we het zware bed naar beneden. Dit pasta net niet door het trapgat dus was nog een gedoe om deze uit elkaar te schroeven. Gelukkig lukte dit met hulp van mijn vader erg snel.

 

Inrichting

Na het laatste ritje begonnen we met het inrichten van het appartement. Ik hielp met het bed in elkaar te zetten. Dit ging best snel. Waardoor ik verder ging met het bureau, dit was een erg mooi tweedehands bureau. Het was matzwart, dit kleurde perfect bij zijn huidige bureaustoel. Diezelfde avond zijn we met het hele gezin uiteten gegaan om te vieren dat hij een nieuwe woning heeft.

Recente berichten

Uitvaartverzekering: 7 dingen die u moet weten in 2022

Het overlijden van een dierbare kan voor een gezin een zeer moeilijke tijd zijn. Om de financiële last van...

Kleding waar je je goed van voelt

We dragen graag mooie kleding, en wat iedereen mooi vindt is steeds weer verschillend. Want zoveel mensen als dat...

Tips voor verhuizen

Een nieuw huis is leuk, maar verhuizen geeft vaak veel stress. Lees hier de beste tips voor verhuizen, zodat...

Aanbevolen

Met online bookmakers kan je gokken op voetbalwedstrijden

Al sinds het begin van de mensheid wordt er...

Led verstralers voor motoren kopen?

Ben jij op zoek naar led verstralers voor motoren?...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!