Wonen Technologische ontwikkelingen zoals Google Home

Technologische ontwikkelingen zoals Google Home

-

We leven in een technische wereld waarbij er van alles mogelijk is. Wat je tegenwoordig steeds vaker voorbij ziet komen zijn apparaten die bestuurbaar zijn door middel van je stem, ga zo maar door. Denk aan Google Home. Dit is een ontwikkeling in 2019 die ontzettend populair is geworden en waar we ook veel over lezen. Het heeft ons best nieuwsgierig gemaakt en daarom willen we er eens wat meer over vertellen. Wij geven je graag wat meer informatie hierover, wat je ermee kan en wat er zo fijn aan is. Lees verder als je er meer over wilt weten!

Google Home

Google Home is een kleine speaker die je kunt plaatsen in je huis waar je maar wilt. Het is een cilinder gevormd apparaatje wat licht afgeeft. Het ziet er modern uit en je kan er van alles mee. Veel mensen kiezen ervoor om hun Google Home te plaatsen in een ruimte wat centraal staat. Denk aan de woonkamer. Dit is een centrale plek waar je de Google Home goed vanuit kunt bedienen. Het hele idee hierachter is dat je door middel van je stem verschillende dingen kunt laten gebeuren. Een van de meest bekende en gebruikte functies is dat je je lampen kunt bedienen. Je zou dus wel kunnen zeggen dat het een led dimmer is. Je lampen moeten uiteraard wel aangesloten zijn aan de Google Home. Het dient niet alleen als led dimmer, maar ook het veranderen van kleuren.

Je stem

Je bedient Google Home met je stem. Tijdens het installeren ervan spreek je een aantal standaard zinnen in zodat Google Home je kan herkennen. Je begint je zin met "Hey Google" en dan vervolg je je verzoek. Je stelt zelf ook in of het apparaat een hij of een zij is. Je kiest dus ook zelf wie er nog meer tegen je Google Home kunnen praten en wie het apparaat kunnen bedienen. 

Muziek

Ook kan je de Google Home gebruiken als box. De meest gebruikte manier is Spotify. Het enige wat je dan ook maar hoeft te doen is te vragen aan Google Home of hij / zij een liedje wilt afspelen op Spotify en het liedje zal zich gaan afspelen. De box kan over het algemeen zo hard gezet worden zoals jij dat zelf wilt. Als je eenmaal aangesloten bent aan de Google Home, kan je de muziek ook bedienen door middel van je telefoon. Doordat Google Home zoveel functies in een heeft, is het zo populair geworden.

Recente berichten

Alles over een Canva cursus en meer

Nu we al ruim een jaar digitaal leven met onze samenleving lopen veel mensen tegen het optimaal gebruiken van...

Een deelauto is ideaal!

Als je momenteel niet in het bezit bent van een auto maar het liefst wel de mogelijkheid hebt om gebruik...

Makkelijke schoenen voor zo nu en dan

Schoenen uitkiezen, ik houd er enorm van. Mijn kast staat vol met allerlei verschillende schoenen: van de hoogste hakken...

Klaar voor de gemiste verjaardagen

Eindelijk, het ziet ernaar uit dat we weer meer met elkaar kunnen zijn. Ik denk dat ik voor een...

Verschillende soorten fietsen voor heren

Ben je als man nog opzoek naar een mooie heren fiets maar heb je geen idee wat voor soort...

Een x-poot tafel is stoer en handig tegelijk!

Je ziet steeds vaker een x-poot tafel. En dat is niet zo vreemd. Dit komt natuurlijk doordat een x-poot...

Aanbevolen

Alles over een Canva cursus en meer

Nu we al ruim een jaar digitaal leven met...

Verschillende soorten fietsen voor heren

Ben je als man nog opzoek naar een mooie...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!