Nieuws Ideeën voor een thema op jouw feestje

Ideeën voor een thema op jouw feestje

Het is altijd een leuke bezigheid om een feestje te organiseren. Het kan vrij stressvol zijn, maar als je tevreden bent over het eindresultaat, dan is dat het meer dan waard geweest. Het is misschien minder moeite om een feestje bij te wonen dan er eentje te organiseren, maar daar krijg je weer volledige controle voor terug. Alles wat je niet zo handig of leuk vond op andere feestjes kan je overdoen maar dan beter. Natuurlijk komen er meer dingen kijken bij het voorbereiden van het perfecte feestje,  maar een belangrijk onderdeel is het toepassen van een thema. Een thema geeft jou een goede richting om in te werken. Je kunt de muziek, drankjes, hapjes en bijvoorbeeld de decoratie mee bepalen. Daarom hier een aantal ideeën voor een geslaagd feestje.

Après-ski

De après ski is een bekend concept voor iedereen die ooit op wintersport is gegaan. Het lijkt wel een compleet andere wereld dan andere feestjes. Alles heeft zo zijn eigen standaard bij een après ski feest, van de kleding tot de muziek. Hierdoor leent het concept zich uitstekend om te gebruiken als thema voor een feest. De hele tijd foute muziek draaien, pittige shotjes nemen en eventueel genieten van een bordje raclette. Daarnaast is het de bedoeling dat iedereen winterkleding of ski kleding draagt. Als ideeën voor aankleding van het feest kan je denken aan dingen als een sneeuwmachine huren, vlaggetjes van Oostenrijk of Zwitserland, een paar skis uitstallen en andere dingen die je bij een après ski feest verwacht.

Klassiek feest

Als je ooit de film The Great Gatsby hebt gezien, dan begrijp je wel waar ik heen wil wanneer ik het heb over een klassiek feest. De feesten uit die film vonden plaats in de jaren 20 van de vorige eeuw, dus wat is een beter idee dan honderd jaar later zulke feesten te herhalen. Uiteraard kan je het niet zo uitbundig vieren als Gatsby zelf, maar je kan wel dezelfde stijl aanhouden. De dresscode is hierbij de belangrijkste factor. Het liefst kleedt iedereen zich alsof het een gala is. Klassieke pop, met af en toe een fout nummer zijn goede keuzes qua muziek. Als decoratie kan je veel (nep)zilver, aangeklede tafels en glazen kandelaars gebruiken.

Dit waren maar twee voorbeelden, maar je kan het zelf natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Het punt is vooral dat het belangrijk is om met een thema te komen. Zonder een thema is het erg lastig om een goede samenhang van muziek, kleding en decoratie te vinden.

Vorig artikelMax in een heel ander licht
Volgend artikelWereldhavens

Recente berichten

De Voordelen van een Volkswagen Transporter en Volkswagen Crafter

Volkswagen staat bekend om zijn betrouwbare en veelzijdige voertuigen, en twee modellen die perfect passen bij de behoeften van...

Gebruik goed hout wanneer je gaat klussen

Het is voor iedere klusser belangrijk om gebruik te kunnen maken van de juiste materialen. Wanneer je als klusser...

Deze supplementen kunnen goed van pas komen als je gaat trainen

Sporten is altijd gezond om te doen. Het is in bijna alle gevallen dan ook aan te raden om...

Aanbevolen

Bouwen aan structuur en ritme met je kinderen

Wanneer je net een kind krijgt, is alles nieuw....

Bacardi spiced en cognac: de lekkerste sterke dranken ooit?

Als je op zoek bent naar een sterke drank,...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!