Wonen Tuinmeubelland: voor de optimale terras-ervaring

Tuinmeubelland: voor de optimale terras-ervaring

-

We hebben een huis gekocht. Eindelijk is mijn langgekoesterde wens in vervulling gegaan. Nu heb ik een huis met een tuin én een dakterras op de tweede verdieping. Op het zonneterras zit je heerlijk privé, niemand die je ziet zitten of liggen.  Het lijkt erop dat ik me eindelijk ga settelen! Tot op heden heb ik zo hier en daar gewoond. Vanuit huis ben ik gaan studeren. Ik woonde toen op kamers in het centrum van de stad. We hadden daar een klein balkon waar alleen bierkratten stonden met flesjes die meestal leeg waren. Als we buiten wilden zitten, zochten we een café met een terras op.

Eén plant

Na mijn studie heb ik een jaar gereisd door Azië. Alles wat ik nodig had zat in een rugzak verpakt. Het was een heerlijke tijd, veel mensen ontmoet, veel natuurschoon gezien. Na dat jaar was mijn geld op. Al snel vond ik werk in de salesbranche en kon ik een klein huisje huren met een tuintje erachter. Dat tuintje was ingebouwd tussen de huizen. Al wat ik zag waren bakstenen muren. Het was betegeld met vierkante straatstenen. Die tuin was vooral fijn als het buiten heel warm was want daar was altijd schaduw. Er stond één plant toen ik er kwam wonen: een grote geranium in een blauwe aardewerken pot. Die heb ik heel trouw water gegeven, toen ik er wegging leefde die plant nog steeds.

Droomhuis, met tuin én dakterras

Nu heb ik dus samen met mijn vriendin een droomhuis gekocht. Het ligt aan de rand van een natuurgebied. Het voorjaar komt eraan en we hebben een plan gemaakt voor de tuin. Volgende week komt de hovenier om de tuin aan te passen naar onze wensen. Er komt een terras waar we ons tuinset willen plaatsen. Hiervoor hebben al gekeken bij Tuinmeubelland. Het aanbod is daar zeer ruim en alles is scherp geprijsd. De definitieve keuze is nog niet gemaakt maar we weten nu wel dat we in de tuin comfortabel willen dineren én loungen. Waarschijnlijk gaat de keuze vallen op een lounge dining set. Dat is een tuinset met luxe stoelen die hoog genoeg zijn om aan tafel te kunnen eten. Uiteraard willen we er een luxe parasol bij en voldoende stoelen om bezoek te kunnen ontvangen. Op het dakterras komen ligstoelen zodat we ongestoord van de zon kunnen genieten. Uiteraard zal ook hier een grote parasol komen. We moeten er niet aan denken dat we verbranden. Met de hete zomers van de afgelopen jaren is het belangrijk dat we hier extra alert op zijn. Laat de zon maar komen!

Recente berichten

Ken jij de opblaasbare voortent al?

Ga jij toch met het gezin kamperen dit jaar? Dat is een ontzettend goed idee! Met de auto reizen...

Verhuizing perfecte moment om spullen weg te gooien

Als je een verhuizing op de planning hebt staan zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden....

Verschillende soorten hoogwerkers op de markt

Starten als zzp’er is niet gemakkelijk. In het begin moet er veel geïnvesteerd worden in nieuwe apparatuur en moet...

De voordelen van een elektrische fiets

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die rondrijden op een elektrische fiets. En het is niet voor niets dat...

Gun jezelf een echt thuiskantoor!

Ben jij dat thuiswerken ook al helemaal zat? Nou, geloof me, ik in ieder geval wel! In het begin...

Heerlijk vertoeven thuis

Nu langzaam de maatregelen versoepelt worden, is eindelijk weer wat meer mogelijk. Natuurlijk houden we de gepaste afstand en...

Aanbevolen

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!