Wonen Tuinmeubelland: voor de optimale terras-ervaring

Tuinmeubelland: voor de optimale terras-ervaring

-

We hebben een huis gekocht. Eindelijk is mijn langgekoesterde wens in vervulling gegaan. Nu heb ik een huis met een tuin én een dakterras op de tweede verdieping. Op het zonneterras zit je heerlijk privé, niemand die je ziet zitten of liggen.  Het lijkt erop dat ik me eindelijk ga settelen! Tot op heden heb ik zo hier en daar gewoond. Vanuit huis ben ik gaan studeren. Ik woonde toen op kamers in het centrum van de stad. We hadden daar een klein balkon waar alleen bierkratten stonden met flesjes die meestal leeg waren. Als we buiten wilden zitten, zochten we een café met een terras op.

Eén plant

Na mijn studie heb ik een jaar gereisd door Azië. Alles wat ik nodig had zat in een rugzak verpakt. Het was een heerlijke tijd, veel mensen ontmoet, veel natuurschoon gezien. Na dat jaar was mijn geld op. Al snel vond ik werk in de salesbranche en kon ik een klein huisje huren met een tuintje erachter. Dat tuintje was ingebouwd tussen de huizen. Al wat ik zag waren bakstenen muren. Het was betegeld met vierkante straatstenen. Die tuin was vooral fijn als het buiten heel warm was want daar was altijd schaduw. Er stond één plant toen ik er kwam wonen: een grote geranium in een blauwe aardewerken pot. Die heb ik heel trouw water gegeven, toen ik er wegging leefde die plant nog steeds.

Droomhuis, met tuin én dakterras

Nu heb ik dus samen met mijn vriendin een droomhuis gekocht. Het ligt aan de rand van een natuurgebied. Het voorjaar komt eraan en we hebben een plan gemaakt voor de tuin. Volgende week komt de hovenier om de tuin aan te passen naar onze wensen. Er komt een terras waar we ons tuinset willen plaatsen. Hiervoor hebben al gekeken bij Tuinmeubelland. Het aanbod is daar zeer ruim en alles is scherp geprijsd. De definitieve keuze is nog niet gemaakt maar we weten nu wel dat we in de tuin comfortabel willen dineren én loungen. Waarschijnlijk gaat de keuze vallen op een lounge dining set. Dat is een tuinset met luxe stoelen die hoog genoeg zijn om aan tafel te kunnen eten. Uiteraard willen we er een luxe parasol bij en voldoende stoelen om bezoek te kunnen ontvangen. Op het dakterras komen ligstoelen zodat we ongestoord van de zon kunnen genieten. Uiteraard zal ook hier een grote parasol komen. We moeten er niet aan denken dat we verbranden. Met de hete zomers van de afgelopen jaren is het belangrijk dat we hier extra alert op zijn. Laat de zon maar komen!

Recente berichten

Wat zijn refurbished computers en welke voordelen hebben ze?

Netwerken, desktop computers, laptops, tablets als smartphones constant up-to-date zijn. Ze moeten dus regelmatig geüpdatet en bijgewerkt worden. Het...

Optimaal gebruik maken van het internet

Het internet is nog altijd relatief jong. We hebben het pas zo’n 30 jaar. Desondanks is het een van...

Zonder verveling de winter door

Het was al een andere zomer dan normaal. Door de wereldwijde pandemie konden we een stuk minder naar buiten....

Je eigen haar stylen

Voor veel vrouwen is het een belangrijk onderdeel van hun uiterlijk, haar. Iedereen kent de uitspraak wel “als je...

Wat is asset tracking?

Heeft u waardevolle bedrijfsmiddelen zoals kranen, tractoren en graafmachines? Dan weet u vast en zeker dat asset tracking een...

Ambitie voor rijden en het geven van les? Wordt rijinstructeur!

Door de corona crisis is er erg veel veranderd. Wij als mensen hebben ons allemaal moeten aanpassen, maar is...

Aanbevolen

Ambitie voor rijden en het geven van les? Wordt rijinstructeur!

Door de corona crisis is er erg veel veranderd....

Thuis een filmpje kijken

We kunnen tegenwoordig niet zomaar overal even binnenwandelen. Voor...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!