Wonen Tuinmeubelland: voor de optimale terras-ervaring

Tuinmeubelland: voor de optimale terras-ervaring

We hebben een huis gekocht. Eindelijk is mijn langgekoesterde wens in vervulling gegaan. Nu heb ik een huis met een tuin én een dakterras op de tweede verdieping. Op het zonneterras zit je heerlijk privé, niemand die je ziet zitten of liggen.  Het lijkt erop dat ik me eindelijk ga settelen! Tot op heden heb ik zo hier en daar gewoond. Vanuit huis ben ik gaan studeren. Ik woonde toen op kamers in het centrum van de stad. We hadden daar een klein balkon waar alleen bierkratten stonden met flesjes die meestal leeg waren. Als we buiten wilden zitten, zochten we een café met een terras op.

Eén plant

Na mijn studie heb ik een jaar gereisd door Azië. Alles wat ik nodig had zat in een rugzak verpakt. Het was een heerlijke tijd, veel mensen ontmoet, veel natuurschoon gezien. Na dat jaar was mijn geld op. Al snel vond ik werk in de salesbranche en kon ik een klein huisje huren met een tuintje erachter. Dat tuintje was ingebouwd tussen de huizen. Al wat ik zag waren bakstenen muren. Het was betegeld met vierkante straatstenen. Die tuin was vooral fijn als het buiten heel warm was want daar was altijd schaduw. Er stond één plant toen ik er kwam wonen: een grote geranium in een blauwe aardewerken pot. Die heb ik heel trouw water gegeven, toen ik er wegging leefde die plant nog steeds.

Droomhuis, met tuin én dakterras

Nu heb ik dus samen met mijn vriendin een droomhuis gekocht. Het ligt aan de rand van een natuurgebied. Het voorjaar komt eraan en we hebben een plan gemaakt voor de tuin. Volgende week komt de hovenier om de tuin aan te passen naar onze wensen. Er komt een terras waar we ons tuinset willen plaatsen. Hiervoor hebben al gekeken bij Tuinmeubelland. Het aanbod is daar zeer ruim en alles is scherp geprijsd. De definitieve keuze is nog niet gemaakt maar we weten nu wel dat we in de tuin comfortabel willen dineren én loungen. Waarschijnlijk gaat de keuze vallen op een lounge dining set. Dat is een tuinset met luxe stoelen die hoog genoeg zijn om aan tafel te kunnen eten. Uiteraard willen we er een luxe parasol bij en voldoende stoelen om bezoek te kunnen ontvangen. Op het dakterras komen ligstoelen zodat we ongestoord van de zon kunnen genieten. Uiteraard zal ook hier een grote parasol komen. We moeten er niet aan denken dat we verbranden. Met de hete zomers van de afgelopen jaren is het belangrijk dat we hier extra alert op zijn. Laat de zon maar komen!

Recente berichten

Als vakman zet je een dakgoot zo in elkaar

Iedere vakman zal et maken krijgen met verschillende soorten opdrachten. Hierdoor kan je als vakman iedere keer weer met...

Betaalbare vakantie in Holland

Wanneer je eenmaal je kampeerspullen hebt gekocht zul je zien dat je geen nieuwe meer hoeft te kopen mits...

CBD olie of toch wietolie? 

Het wordt steeds meer gebruikt: cbd olie. cbd olie is een natuurlijk supplement dat door velen als hulpmiddel voor...

Aanbevolen

Bacardi spiced en cognac: de lekkerste sterke dranken ooit?

Als je op zoek bent naar een sterke drank,...

Ben jij van plan om naar Afrika op vakantie te gaan?

Het gaan naar Afrika op vakantie is iets wat...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!