Wonen Zelf het huis upgraden

Zelf het huis upgraden

-

Uw huis kan u vergelijken met uw persoonlijke paleisje. Maar boven alles moet een huis als een thuis aanvoelen. Met een nieuw begonnen jaar is dit de perfecte tijd om uzelf te verwennen en wat luxe aanpassingen te maken aan het huis. Ik ben dat in ieder geval wel van plan. In deze blog vertel ik u wat u bijvoorbeeld voor upgrades aan uw huis kunt toevoegen. Leest u mee?

Warm en comfortabel

Zelf ben ik een enorme koukleum. Een warm huis vind ik dan ook superbelangrijk. Daarom hebben de eerste upgrades die ik noem, te maken met verwarming. Op mijn lijstje met beste soorten verwarming staan dan ook een aantal dingen; vloerverwarming, hete thee, een warme kruik en infrarood panelen. De eerste drie van dat lijstje heb ik al in huis maar die infrarood verwarming ga ik nog toevoegen. Infrarood verwarming werkt namelijk door panelen die stralingswarmte afgeven. Het is een hele duurzame manier van verwarmen en het ziet er nog netjes uit ook. Zo is het huis meteen weer een beetje extra comfortabel.

Geef het huis iets extra’s

En over comfortabel gesproken, extra’s zorgen meestal voor meer comfort. Andere extra’s voor in huis kunnen namelijk een ligbad zijn, indien hier ruimte voor is, of bijvoorbeeld een nieuwe stoomoven voor de échte keukenprinses. Bent u zelf nu enorm handig dan kan u zo’n upgrade project ook zelf aanpakken en zo groot maken als u zelf wilt. Een nieuwe kas voor de plantjes, of een eigen dakkapel misschien. Geen project is te groot om uw persoonlijke paleisje nog beter te maken. Daarnaast, indien goed uitgevoerd, kunnen dit soort upgrades ook de waarde van uw huis verhogen. Nieuwe apparatuur doet het altijd beter in de verkoop. Maar dat is een zorg voor later, eerst genieten van dit op en top verzorgde huis.

Fix de kleine klusjes

De laatste upgrade is misschien wel de simpelste; de klusjes. Rondom ieder huis moeten er klusjes gedaan worden. De één groter dan de ander. Dit moet ter bevordering van de staat van het huis en dat heeft meteen invloed in het woongemak. Tijd dus om die kleine dingetjes aan te pakken. Dan kan u aan het einde van dit nieuwe jaar, of misschien al veel eerder, het huis ‘perfect’ noemen. Goed, dat kan nu ook al maar dán zal de rest van de wereld het nog met u eens zijn ook. Woont toch lekkerder, niet?

Recente berichten

Soorten afval

Zowel particulier als ook zakelijk produceren we jaarlijks tonnen afval. Al dit afval moet worden afgevoerd en op een...

De perfecte bril

Een bril kan twee functies hebben. Natuurlijk helpt het iemand met zien, van zowel dichtbij als veraf. Daarnaast kan...

Een lekker bakkie koffie

Heel veel Nederlanders starten de dag met een lekker kopje koffie of thee. Nederland staat bekend als één van...

Een auto leasen heb je snel geregeld

Veel mensen hebben de droom om één keer in hun leven een auto te rijden die nog van niemand...

Bier van Nederlandse bodem!

Naast dat we in Nederland erg veel van bier houden en drinken, zijn er in Nederland ook steeds meer...

Drie gadgets die je écht wil hebben deze winter!

Zoals jullie weten schrijf ik eens in de zo veel tijd een blog over gadgets of tech. Gewoon omdat...

Aanbevolen

Ambitie voor rijden en het geven van les? Wordt rijinstructeur!

Door de corona crisis is er erg veel veranderd....

Thuis een filmpje kijken

We kunnen tegenwoordig niet zomaar overal even binnenwandelen. Voor...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!