Wonen Zelf het huis upgraden

Zelf het huis upgraden

Uw huis kan u vergelijken met uw persoonlijke paleisje. Maar boven alles moet een huis als een thuis aanvoelen. Met een nieuw begonnen jaar is dit de perfecte tijd om uzelf te verwennen en wat luxe aanpassingen te maken aan het huis. Ik ben dat in ieder geval wel van plan. In deze blog vertel ik u wat u bijvoorbeeld voor upgrades aan uw huis kunt toevoegen. Leest u mee?

Warm en comfortabel

Zelf ben ik een enorme koukleum. Een warm huis vind ik dan ook superbelangrijk. Daarom hebben de eerste upgrades die ik noem, te maken met verwarming. Op mijn lijstje met beste soorten verwarming staan dan ook een aantal dingen; vloerverwarming, hete thee, een warme kruik en infrarood panelen. De eerste drie van dat lijstje heb ik al in huis maar die infrarood verwarming ga ik nog toevoegen. Infrarood verwarming werkt namelijk door panelen die stralingswarmte afgeven. Het is een hele duurzame manier van verwarmen en het ziet er nog netjes uit ook. Zo is het huis meteen weer een beetje extra comfortabel.

Geef het huis iets extra’s

En over comfortabel gesproken, extra’s zorgen meestal voor meer comfort. Andere extra’s voor in huis kunnen namelijk een ligbad zijn, indien hier ruimte voor is, of bijvoorbeeld een nieuwe stoomoven voor de échte keukenprinses. Bent u zelf nu enorm handig dan kan u zo’n upgrade project ook zelf aanpakken en zo groot maken als u zelf wilt. Een nieuwe kas voor de plantjes, of een eigen dakkapel misschien. Geen project is te groot om uw persoonlijke paleisje nog beter te maken. Daarnaast, indien goed uitgevoerd, kunnen dit soort upgrades ook de waarde van uw huis verhogen. Nieuwe apparatuur doet het altijd beter in de verkoop. Maar dat is een zorg voor later, eerst genieten van dit op en top verzorgde huis.

Fix de kleine klusjes

De laatste upgrade is misschien wel de simpelste; de klusjes. Rondom ieder huis moeten er klusjes gedaan worden. De één groter dan de ander. Dit moet ter bevordering van de staat van het huis en dat heeft meteen invloed in het woongemak. Tijd dus om die kleine dingetjes aan te pakken. Dan kan u aan het einde van dit nieuwe jaar, of misschien al veel eerder, het huis ‘perfect’ noemen. Goed, dat kan nu ook al maar dán zal de rest van de wereld het nog met u eens zijn ook. Woont toch lekkerder, niet?

Recente berichten

Ik heb net een nieuwe motor gekocht!

Het is eindelijk zo ver. Ik heb vandaag een nieuwe motor gekocht en wat kan ik niet wachten om...

Samen met de hond op vakantie

Een hond is niet zomaar een huisdier. Het is een uitbreiding van het gezin. De kinderen kunnen zich uitleven...

Lekker genieten op het water met je rubberboot

Het bootseizoen is alweer begonnen. Het wordt dus tijd om na te denken over hoe jij dit seizoen gaat...

Aanbevolen

Met online bookmakers kan je gokken op voetbalwedstrijden

Al sinds het begin van de mensheid wordt er...

Led verstralers voor motoren kopen?

Ben jij op zoek naar led verstralers voor motoren?...

AanbevolenRELATED
Aanbevolen voor jou!